Uundværlige gadgets til den ægte golf-connoisseur | Golf.dk
Foto: Macau Photo Agency on Unsplash

Uundværlige gadgets til den ægte golf-connoisseur

09/04 - 2021 | Sponsoreret indhold

Der er nu ikke noget som at stå ude i solskinnet med det grønne græs under fødderne og spille et godt spil golf. Det er en sportsgren, der kan spilles på amatør-niveau, men der er også mange veteraner, der spiller på relativt højt niveau i fritiden. Spillet kræver timer og atter timer timer med øvelse. Man skal lære precision, slagkraftighed og god teknik for at være succesrig i golf. Og så skal man have is i maven. Måske er du en af de typer, der virkelig nyder et godt spil golf engang imellem? Du har måske allerede købt et lækkert sæt køller og en tilhørende taske? Men du er en smule på udkig efter nogle flere gadgets til at imponere dine kammerater. Og golfverdenen byder i særdeleshed også på udstyr i massevis. 

 

Golfur

Golf er en sportsgren, der byder på særdeles mange gadgets. Du har måske allerede købt et lækkert sæt køller og en tilhørende taske? Men du er en smule på udkig efter nogle flere gadgets til at imponere dine kammerater. Og golfverdenen byder i særdeleshed også på udstyr i massevis.   Foruden det åbenlyse sæt køller, du bliver nødt til at have, så kan du vælge at investere i mange lækre sager. Dette kunne være selve tøjet i form af lækre poler og bukser. Eller det kunne være sko med pigge, så du står fast på banen. Men du kan også vælge gadgets med endnu flere praktiske funktioner. Når du nu er ude på banen for givetvis at forbedre dit handicap, så skal du da også have noget lækkert om armen ikke sandt? Her kunne et golfur være ideelt at købe som din næste gadget. Golfuret fungerer som et form for smartwatch, der hjælper dig til at bedømme afstand til diverse forhindringer på banen. På den måde kan du ende med at spare mange slag og forbedre dit handicap. På wedge.dk kan du starte jagten. Se bedst i test: golfur.

 

Golfvogn

Når du tænker på en golfvogn, så tænker du sikkert på de firkantede små biler, du har set på film og billeder. Bevares, dette kan også være en golfvogn. Men en golfvogn kan også være en simplere og markant billigere størrelse for dig, der spiller golf. Her er der tale om et form for stativ med hjul på designet til at holde din golftaske, så du ikke får dårlig ryg af at bære rundt på de tunge køller. Igen er Wedge.dk et godt sted at starte. Se bedst i test: golfvogne. Golfvognen er genial til dig, der eventuelt er en smule op i årene. En golfbane strækker sig over et enormt areal, og du vil bevæge dig lange distancer for at spille på alle hullerne. Her kan det være særdeles hårdt for skulder og ryg, hvis du skal bære dine køller selv. Derfor er golfvognen essentielt for at få lette presset på din krop, når du spiller.

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk