Turneringsbetingelser for Simulatorgolf | Golf.dk

Turneringsbetingelser for Simulatorgolf

29/10 - 2020 |

Nedenfor har vi samlet de overordnede betingelser for de tre turneringer. Hver af de tre turneringer har desuden deres egne betingelser, som du kan læse mere om under den enkelte turnering.

 

Deltagere

Alle golfspillere inkl. professionelle, som har et aktivt medlemskab af en dansk golfklub. Den enkelte golfspiller må kun deltage én gang i den samme turnering. Du må som deltager derfor kun have én Trackman profil.

Der er dog ingen spærring af spillere mellem de forskellige turneringer, hvorfor en U25 spillere kan vælge at stille op både i DM herrer/damer og SimulatorTour U25.
 

Simulatorgolf

En simulatorturnering er ligesom en udendørs golfturnering, hvorfor der gælder de samme regler. Der er ingen mulligans, og man har kun et forsøg pr. turneringsrunde. Du konkurrerer mod andre spillere og resultatet vises på leaderboardet, når runden slutter.

 

Hvor, hvornår og med hvem?

En af de fantastiske ting ved simulatorgolf er fleksibiliteten. Det betyder, at du kan afvikle dine runder, hvor du har lyst, hvornår du har lyst, og med hvem du har lyst til. Så længe du følger afviklingsperioderne for den enkelte turnering, benytter en TrackMan og er logget ind med din personlige profil.


Handicap

Alle golfspillere uanset handicap kan tilmelde sig turneringen. Såfremt du deltager i U25 First eller Future rækkerne, hvor der spilles stableford, er det dit handicap pr. 1. december, som skal registreres i din Trackman profil. Det er spillerens eget ansvar at sørge for, at dette er korrekt.
 

TrackMan profil

Efter tilmeldingen til turneringen i Golfbox, vil du umiddelbart før 1. december modtage en turneringsinvitation direkte fra TrackMan med supplerende informationer. TrackMan invitationen bliver sendt til den email adresse, som du benytter i DGU-basen/Golfbox. For at kunne deltage i simulator turneringer skal du have en TrackMan profil. Hvis du ikke allerede har en TrackMan profil, vil du blive bedt om at oprette en profil, når du accepterer (Join’er) turneringsinvitationen fra TrackMan. TrackMan profilen skal bruges, når du står ved simulatoren og skal logge ind i turneringen.


Markør

Der er ikke krav om, at du spiller med markør i forbindelse med turneringsrunderne.
 

Prøverunder

Du kan spille alle de prøverunder, som du ønsker forud for afviklingen af dine tællende runder i turneringen.


Tilmelding

Deadline for tilmelding er den 29. november kl. 23.59. Dette gælder for alle simulatorturneringerne.
 

Pris

Det er gratis at deltage. Dog skal prisen for spil i simulatoren afregnes med den enkelte Trackman facilitet, som selv fastsætter prisen for spil på simulatoren.
 

Support

Spørgsmål og vejledning til gennemførelse af turneringsspillet rettes til den enkelte Trackman facilitet, hvor der kan søges kyndig vejledning.


Turneringsledelse

Trackman
Bjørn Nørgaard
Mail:bn@trackman.com 


Dansk Golf Union
Jonas Meyer, Udviklings- og turneringschef
Mail:jmj@dgu.org

 

 

 

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk