Tunesiske golfbaner i verdensklasse | Golf.dk

Tunesiske golfbaner i verdensklasse

12/09 - 2019 |

Forlæng golfsæsonen og glem den danske vinter

Afslutningen på de varme sommerdage betyder ikke, at du skal pakke golfudstyret væk indtil næste sommer! Selvom dagene bliver kortere, kan du stadig finde et sted at putte i solen uden besvær med at flyve langt. Ifør dig solbriller og rejs til Tunesien, det sydlige Middelhavs hotspot, hvor solen skinner hver dag, og temperaturen ikke kommer under 22 grader i hele november. Dertil kommer god værdi for pengene! Holder du af at spille golf i solskin? Du vil elske Tunesien!

 

Vælg mellem adskillige golfbaner i verdensklasse

 

Tabarka Golf Course, Tabarka

Denne fantastiske golfklub på en klippetop betragtes som en af de bedste i Tunesien, ideelt beliggende mellem havet og skoven. Den varierede, 18-hullers golfbane, der var vært for Kelly Classic, tilbyder både parkland og links-huller.

 

Residence Golf Course, Gammarth
Dette er en af de smukkeste og mest udfordrende 18-hullers golfbaner ved Middelhavet, designet af Robert Trent Jones II. Den er anlagt i hjertet af et naturreservat og vinder på sine kringlede fairways gennem skiftende landskaber og vandforhindringer.

 

Carthage Golf Course

Denne kompakte 18-hullers bane blev grundlagt i 1927 og renoveret i 1991, så den nu tilbyder en blanding af korte par 3- og 4-huller med fairways, der slynger sig mellem skyggefulde eukalyptustræer og velholdte greens. Den ligger kun 20 minutter fra banen The Residence.

 

Golf Citrus, Hammamet

Denne 45-hullers Ronald Fream-designede bane omkring syv smukke søer udnytter landskabet fuldt ud, fra bølgende olivenlunde til stejle skovbakker - ideel for spillere på alle niveauer. 

 

Yasmine Golf Club, Hammamet

Den 18-hullers mesterskabsbane, der åbnede i 1991, er også designet af Ronald Fream og er karakteristisk for hans unikke stil. Den kan prale af store greens, velplacerede bunkere, kreativ brug af vandforhindringer og et fremragende klubhus.

 

El Kantaoui Golf Course, Port El Kantaoui

Golfbanen har et velfortjent ry som vært for PGA-turneringen og er beliggende mellem havet og de fjerne bjerge. De to 18-hullers baner med hvide sandbunkere og kunstige søer inviterer med sine smukke fairways indrammet af århundreder gamle oliventræer.

 

Golf Palm Links, Monastir

Denne mesterskabsbane i skotsk links-stil af Chris Pitman tilbyder mere end en behagelig havbrise. 18-hullersbanen ikke langt fra byen Skanes har mange farer, herunder 73 bunkere, fire søer, palmer og andre naturlige forhindringer.
 

Flamingo Golf Course, Monastir

Med en 360° udsigt og beliggenhed ved stranden med udsigt over Monastirs flodmunding er tees, greens og godt skrånende fairways på denne par 72, 18-hullers mesterskabsbane blandt de fineste i Tunesien.

 

Djerba Golf Club, Djerba Island

Fantastisk vejr, en idyllisk beliggenhed og tre 9-hullers baner gør denne golfklub til et ægte must. Den britiske arkitekt Martin Hawtree har klogt kombineret tre 9-hullers baner, så golfspillere med alle evner kan spille forskellige 18-hullers kombinationer.

 

Golf Oasis, Tozeur

Denne Ronald Fream-designede 18-hullers par 72-bane er lige så robust og spændende som dens storslåede beliggenhed i ørkenen - en af de smukkeste baner, du nogensinde vil spille på. Med dybe kløfter, store klippefremspring og tre søer er det også en af de mest udfordrende.

 

Tunesien - mere end bare golf

Solskin året rundt og en kort flyrejse er mere end nok til at placere denne mangeartede Middelhavsperle på toppen af alles vintergolf-liste. Der er historie og aktiviteter nok til at holde dig beskæftiget mellem runderne, men udover gamle ruiner og fængslende basarer er solskin det, enhver golfspiller virkelig ønsker sig. Selv i november kan du nyde lange solskinsdage og spille i temperaturer på omkring 23 grader – det perfekte vejr til et par runder eller en ørkensafari til en gammel romersk ruin eller to.

 

Hvis du holder af at spille golf året rundt, vil du elske Tunesien. Bestil din rejse nu

 

www.bravotours.dk/golf/rejsemal/tunesien/

www.almena.dk/golfbaner-i-tunesien

www.detur.dk/golf-rejser/tunesien

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer