Tre gode råd: Sådan får du mest muligt ud af pauserne ude på golfbanen | Golf.dk

Tre gode råd: Sådan får du mest muligt ud af pauserne ude på golfbanen

24/09 - 2020 |

Sponsoreret indhold 

 

Råd nr. 1: Find noget sjov underholdning på mobilen

Selvom du helt sikkert spiller golf, fordi du synes, at det er en sjov og underholdende sport, kan du ikke komme udenom, at der altså er utrolig meget ventetid og mange pauser under et almindeligt spil golf. Og når sådan en pause byder sig, kan du med fordel finde noget sjov underholdning på mobilen, for eksempel i form at en sjov video på YouTube eller et underholdende - eller måske endda udfordrende spil. Prøv for eksempel krafter med ét af de sjove nye casino 2020 eller et andet videospil, som også holder hjernen i gang.

 

Råd nr. 2: Hold pulsen oppe og styrk konditionen

Hvis du ikke har lyst til at stå stille, når du holder pause under dit spil golf, kan du i stedet for vælge at lave nogle øvelser og på den måde holde pulsen oppe, når det ikke er lige netop dig, der skal slå. Der er mange måder hvorpå du kan styrke din kondition under pauserne på golfbanen, men prøv eksempelvis med at lave nogle squats, som er en god øvelse, der styrker de store muskler i hele kroppen, og som samtidigt får pulsen op, eller giv dig i kast med armbøjninger eller englehop. 

 

Råd nr. 3: Lav nogle tekniske øvelser

Hvilken bedre måde er der at udnytte dine pauser på end ved at træne og finpudse din teknik, når du alligevel holder en pause på golfbanen. Der er et hav af forskellige videoer på nettet, som kan vise dig, hvordan du nemt kan træne din teknik, så du kan blive en endnu bedre golfspiller. Du kan for eksempel øve din slagteknik imens dine venner eller kollegaer færdiggør deres skyd. Eller du kan lave en lidt sjovere øvelse og jonglere golfbolden på din kølle og se hvor mange gange, du kan jonglere før det bliver din tur igen.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk