Tre gode grunde til, hvorfor du skal spille golf | Golf.dk

Tre gode grunde til, hvorfor du skal spille golf

18/11 - 2020 | Sponsoreret indhold

Golf er en af de ældste sportsgrene i verden. Den er oprindelig fra Skotland, men har gennem tiden ændret sig meget, før det er blevet til det spil, vi kender i dag. Alle kan spille golf, uanset alder og niveau. Selv folk med handicap kan være med på fair vis, ligesom alle andre. Golf er for dem, der vil bruge mere tid sammen udenfor i flotte omgivelser, dem der kan lide at udfordre sig selv, og dem der bare elsker spillet. Du behøver ikke et forbrugslån eller en kæmpe opsparing for at være med. Læs med her, og få tre gode grunde til, hvorfor du skal spille golf.

 

Golf behøver ikke være dyrt

At spille golf kan være dyrt, når du skal have tøj, udstyr og alt andet, der hører til sporten. Hvis du har brug for at skifte dit gamle udstyr ud med noget nyt, kan du enten vælge at spare op, eller for eksempel se billige forbrugslån her. Hvis du ikke er til et forbrugslån eller har tid til at spare op, så er der andre muligheder. For det er ikke en nødvendighed at have det nyeste tøj, eller dyreste udstyr for at spille golf. Det er okay at købe brugt, ellers kan du tænke på, at udstyr holder i mange år. Så selvom det er en stor udgift til at starte med, så er det måske helt okay givet ud i forhold til, hvor længe det holder.

 

Golf er god og sjov motion

Når du spiller golf går du flere kilometer for hvert spil. I de timer du spiller et spil golf, kan du nemt nå op på over syv kilometer, hvis du vælger at gå banen rundt fremfor at køre en buggy. Samtidig er golf en god måde at holde motivationen for at motionere oppe, da golf handler mere om spillet end at få rørt kroppen. Desuden er golf også en god måde at komme ud i den friske luft et par gange i ugen. 

 

Golf er godt for sindet

Ud over at få rørt kroppen, så giver et spil golf også ro til dit sind, ligesom du lærer mange gode livslektioner. For eksempel, så lærer du at være fokuseret, når du skal koncentrere dig om spille og ikke andet. Det er nemlig vigtigt, at du ikke tænker på andet end det slag, du skal til at tage, hvis du vil få mest ud af dit spil. Samtidig lærer du at være ydmyg, da den sikre bold oftest er bedre end den aggressive bold. Når du spiller golf bliver du også nødt til at være vedholdende. Du kan ikke altid slå de bedste slag, ligesom din læringskurve ikke vil være støt opadgående hele tiden. Men så længe du hænger i, så skal du nok nå dine mål. Desuden kan golf også påvirke dit stressniveau positivt. Den friske luft og det rolige tempo kan være med til at påvirke kroppen til at udskille flere endorfiner, der gør dig glad. Det er også bevist, at golf kan forlænge dit liv med op til fem år.


 

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk