Tre af de bedste europæiske golf resorts | Golf.dk

Tre af de bedste europæiske golf resorts

29/10 - 2018 | Thomas Aaris Liltorp

Palacio Estoril Hotel & Golf

Målt ud fra anmeldelser er Palacia Estoril Hotel & Golf det bedste resort i hele Europa. Stedet åbnede for første gang i 1929, og i 20 år var golf-resortet vært for Portuguese Open. Golfbanen er den bedste i hele Portugal, og selve hotellet tilbyder pool, tre restauranter og flere forskellige barer. Sammenlignet med andre resorts er det ikke særlig dyrt, og derfor er det heller ikke den store overraskelse, at det blev vurderet til det bedste golf-resort i Europa. De fire bedste golf-resorts var alle med beliggenhed i Portugal, og vi bevæger os derfor ned til nummer 5 på listen,

 

Hotel du Golf Barriere i Frankrig.

Resortet finder vi i det smukke Saint-Arnoult, der ligger i Normandiet. Foruden en yderst luksuriøs oplevelse på hotellet, er det muligt at gå intet mindre end 27 huller ved dette resort. De mange huller give anledning til rigtig mange timers golfspil, og om aftenen er det muligt at slappe af i baren eller en af hotellets lækre restauranter. Tre overnatninger i maj 2019 i et dobbeltværelse med havudsigt inkl. Greenfee står i skrivende stund til 4.000 kroner.

 

Hotel Camiral at PGA Catalunya

Nr. 8 på listen er det nyrenoverede Hotel Camiral i Spanien, som er et 5* hotel med 144 værelser, hvor der kan slappes af i spaen efter en god omgang golf. På PGA Golf e Catalunya tilbydes der hele to championship baner. The Stadium og Tour-banen. Banerne er designet af Angel Gallardo. Golfresortet ligger blot 8 kilometer fra Girona lufthavnen, hvor man blandt andet kan komme ganske billigt til med Ryan Air. Tre nætter med morgenmad og to runder på golfbanen koster 3.400 kroner. Frister det med en golfrejse til et af de tre skønne resorts, men det står lidt trængt til med økonomien, så kan du få lidt hurtigt hjælp lige her.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer