Tre årsager til, hvorfor du bør tage til Norge på din næste golfferie | Golf.dk

Tre årsager til, hvorfor du bør tage til Norge på din næste golfferie

25/09 - 2020 |

1: Der er mange måder at være turist på i Norge

Norge er et kæmpestort land, og du kan derfor nærmest vælge og vrage over hele landet, når du undersøger, hvor din golfferie til Norge helt nøjagtigt skal gå hen. For eksempel kan du vælge at tage på golddferie i det nordlige Norge og kombinere det med muligheden for at se nordlyset oppe i bjergene, eller du kan tage på golfferie i det mere sydlige Norge - måske i nærheden af hovedstaden Oslo, hvor du kan kombinere et slag golf med et besøg på et af de mange Norske Casinoer og dermed få en ekstra sjov oplevelse ud af din ferie.

 

2: Det brogede landskab og det meget anderledes terræn

I forhold til den danske standard er det ikke sikkert, at du vil synes, at Norge har nogle helt fantastiske goflbaner. Men ikke desto mindre har de nogle helt fantastiske golfbaner - forstået på den måde, at Norge har et meget anderledes terræn, end vi er vant til herhjemme i Danmark. Det giver en stor variation på golfbanerne, og du kan derfor godt være sikker på, at du ikke før har spillet på en bane, der minder om dem, du kan prøve at spille på i Norge.

 

3: Muligheden for at spille golf midt om natten

Naturen i Norge i sig selv er fantastisk smuk. Og hvem vil ikke gerne prøve at spille en runde golf omringet af det smukkeste blågrønne vand og tårnhøje bjerge så langt øjet rækker. Og noget andet, som gør golf i Norge til noget helt fantastisk er, at man kan spille golf midt om natten - og stadig få solen i øjnene. Du har nemlig - i det nordlige Norge - muligheden for at spille golf om natten imens midnatssolen kaster lange skygger hen over banerne. I Nordnorge kan man nemlig komme så højt op og så langt nordpå, at solen stort set aldrig går ned. Og det må man da kunne kalde for en helt unik golf oplevelse.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk