Tiger Woods melder afbud til Arnold Palmer Invitational | Golf.dk

Tiger Woods melder afbud til Arnold Palmer Invitational

04/03 - 2020 |

Starten på 2020 har imidlertid været alt andet end flatterende - og Tiger har nu trukket sig fra endnu en turnering. På trods af en tre ugers turneringspause har Tiger meldt fra til årets Arnold Palmer Invitational, som løber af stablen den første uge i marts. Hvis du alligevel vil spille på begivenheden med en promokode, kan du læse mere her.

 

Helbreddet er fortsat et problem

Tiger har bestemt ikke taget den gode form med ind til 2020 - i hans sidste start ved Genesis International endte han på sidstepladsen blandt de spillere, som klarede cuttet. Golffans kan skimte årets Masters i horisonten, og den fortsatte usikkerhed omkring Woods har fået flere til at stille spørgsmålstegn ved, om et titelforsvar overhovedet er muligt. Men selvom helbreddet fortsætter med at give Woods problemer, har lejren omkring ham gjort det klart, at der primært er tale om forsigtighed. “Han kan stadig mærke stivhed i ryggen og er simpelthen ikke klar” udtalte Mark Steinberg, Woods agent, senest, men han gjorde det også klart at dette “er den nye norm”. Vi kan altså ikke forvente en Tiger, som spiller et såkaldt ‘full schedule’ uden at sætte sit helbred over styr.

 

Ifølge Woods var det netop problemerne med ryggen, som kan forklare hans skuffende weekendpræstation ved Genesis International. Man skal samtidig huske, at Tiger præsterede fint ved årets første turnering, Farmers Insurance Open, da han endte på en niendeplads. Svingende resultater og usikkerhed omkring helbreddet er naturligvis bekymrende, men Tiger har flere gange vist, at hans noget utraditionelle turneringskalender ikke forhindrer ham i at præstere, når det virkelig gælder.

 

Masters er det store mål

Trods helbredsproblemerne forventer alle, at Tiger stiller til start i Masters. Woods vandt turneringen på overbevisende vis sidste år - hans første sejr i en major i 11 år. Det var hans femte sejr nogensinde i Masters, en turnering som markerede hans store gennembrud, da han vandt den i en alder af 21 i 1997. Han er også blandt favoritterne til dette års Masters, og hvis du vil spille på turneringen, kan du gøre det med en bonuskode. 2020 udgaven af Masters finder sted på Augusta National fra d. 9 til d. 12 april. Den store forskel til sidste år er, at Tiger dengang allerede havde spillet 5 turneringer, da han stillede til start. Det får han svært ved at nå i år, efter afbuddet til Arnold Palmers Invitational. Det forventes, at han stiller til start ved The Players Championship, som med den højeste præmiepulje af nogen turnering har opnået status som den ‘femte major’.

 

En ting er dog helt sikkert: Det er umådelig svært at spå om Tiger Woods turneringskalender. Det svingende helbred og de 44 år gør, at man ikke rigtig ved, hvor man har ham. Men med to turneringssejre indenfor det sidste år, er han stadig en potentiel vinder, hver gang han stiller til start. Kun en tåbe ville afskrive hans muligheder ved dette års Masters - også selvom vejen dertil har været broget indtil nu.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk