Tag på golfferie i USA | Golf.dk

Tag på golfferie i USA

26/09 - 2019 | Thomas Aaris Liltorp

Det kan godt være, at golf er blevet opfundet i Skotland, men amerikanerne elsker sporten!

De forenede stater dækker over ca 45 % af verdens golfbaner, så der er masser at vælge imellem, hvis du vælger at tage til USA for at spille golf. Golf var engang en ‘rigmands-sport, men i dag kan man finde baner, der passer til ethvert budget. Med fremkomsten af spillere som Tiger Woods og den svenske, kvindelige Annika Sörenstam er golf desuden blevet populært blandt mennesker i alle aldre og begge køn. Sammen med den voksende popularitet er golfferier også blevet mere populære og det er efterhånden ret udbredt at rejse langt og længe for at finde de perfekte golfbaner at spille på. Golfferier er en perfekt måde at være sammen med sin partner eller venner på, hvis de altså også interesserer sig for sporten, fordi man samtidig også kan opleve en rejsedestination sammen. Lej en bil på ferien i USA gennem EasyTerra og oplev flere destinationer. Her er kan du læse om et par af de bedste golfdestinationer i USA. 

 

Vælg en eller flere destinationer, når du skal på golfferie i USA

Der er nok at vælge imellem, når man skal finde sin rejsedestination i USA, hvis der står golf på programmet. Heldigvis er det nemt at køre mellem flere destinationer i en lejet bil, hvis man ikke kan bestemme sig for et enkelt sted at besøge på sin rejse. Biludlejning i USA er for det meste simpel og problemfri og det giver jer friheden til at køre ud og opleve nogle andre ting, hvis I har brug for en pause fra golfspillet. Lej en bil på ferien, da I så meget nemmere kan skræddersy lige præcis din ferie, I drømmer om.

 

Palm Springs

Palm Springs er en destination med adskillige resort i ørkenen. Det er nemt at komme dertil i bil, så find en billig biludlejning i lufthavnen og tag afsted. Området blev populært omkring år 1900 på grund af dets varme kilder og sidenhen er der mange der besøger stedet, fordi der er masser lækre spa-steder der. Desuden er der fantastiske golfmuligheder her. I Palm Springs finder du over 100 offentlige og private golfkurser og der er tilbud, der henvender sig til både nybegyndere og øvede spillere og tilbydes til mange forskellige prisklasser. Når du ikke spiller golf, kan du nyde de varme kilder, shopping, vandreture, cykling eller ridning. Fantastisk lokation til par, der ønsker at tage på tur, eller måske bare en gruppe venner, der gerne vil på ferie sammen. 

 

Besøg byen Savannah med biludlejning

Savannah blev grundlagt i 1733 og er dermed den ældste by i Georgia. Udendørs cafeer, gourmetrestauranter og River Street langs Savannah-floden giver besøgende en unik oplevelse. Lej en bil på ferien og tag til Savannah! Med billig biludlejning kan det sagtens betale sig. Byen huser også det berømte 18-hullers Savannah Harbor Golf Resort, som er rangeret blandt de 100 bedste golfbaner i USA. Stedet tilbyder forskellige golfpakker og har også en gratis vandfærge, som kan tage dig til River Street, hvor du kan tjekke ølbryggerier, gallerier og gode restauranter ud efter en dag på banen.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer