Tag med på læserrejse til Mauritius – A Golfer’s Paradise! | Golf.dk

Tag med på læserrejse til Mauritius – A Golfer’s Paradise!

16/08 - 2018 |

Tag med på læserrejse til Mauritius – A Golfer’s Paradise!

"Du får den tanke, at Mauritius blev skabt først, og derefter blev Himmeriget kopieret efter Mauritius" -Mark Twain, 1897.

Mauritius – Luksus og forkælelse

Det smukke og sigende citat af Mark Twain findes på flasken af Mauritius' kendte rom, Green Island og det er let at forstå, hvad han mener. Øen i det Indiske Ocean er fuld af smukke paradisstrande med blødt, hvidt sand, turkist badevand, svajende palmer og lækre golfbaner og luksushoteller. Hvis du foretrækker lange dage på stranden, hyggelige golfrunder, god mad og et højt serviceniveau, så skal du booke din næste rejse til Mauritius.

Mauritius ligger øst for Madagaskar i det Indiske Ocean og befolkningen er en fascinerende blanding af indere, kinesere, afrikanere og efterkommere af de franske kolonister. Mauritius er kendt som et roligt og sikkert feriested, hvor alle lever i harmoni med hinanden. Tempoet er roligt, og livsstilen "no problems" gør det let at elske Mauritius.

Paradisstrande og snorkling

Et af øens store trækplastre er de smukke paradisstrande strækker sig rundt om hele øen med kridhvidt sand og krystalklart, varmt vand. Eftersom Mauritius opstod efter et vulkanudbrud, er det lava der udgør bjergene. Dette betyder også, at det er lavasten, der ligger ved strandområderne. F.eks. kan der være 100-200 m ren sandstrand og derefter et område med lavasten. De fleste strande har også koralrev, der skaber gode forudsætninger for snorkling.  Året rundt falder en let regn hist og her, men dette er bare opfriskende i varmen.

Heritage Awali – Fem stjernet All Inclusive i strandkanten

De kridhvide strande på Mauritius’ sydkyst ligger fredeligt og uforstyrret ved hotellet og allerede når man kommer til entréen til hotellet, som slingrer sig gennem grøn bevoksning og over små damme fyldt af farverige fisk, mærker man at Heritage Awali Resort er et eksotisk paradis. Stilen er afrikansk inspireret og man har indrammet de fineste træsorter i stenmure.

Heritage Awali har tre forskellige typer Deluxe værelser – “Partly Sea View”, “Sea View” eller “Beach Front” – som alle er på 52 kvadratmeter.  Desuden findes her hele fem restauranter i forskellige stilarter, barer og en Beach Club.

På Restaurant Savana serveres morgenmad og en varieret buffet til middag, men man kan også spise godt på Zafrani, som er en adults only restaurant eller på Infinity Blue, som ligger på stranden og serverer frokostretter om dagen og bl.a. fiskespecialiteter om aftenen. Desuden er der også et godt udvalg ved pool-restauranten Amafrooty eller på den moderne C-Beach Club.

Som det kan tydes ud fra ovenstående, så er det skønt, at man bor med All Inclusive på Heritage Awali Resort!  

Heritage Golf Club – Spil Det Indiske Oceans bedste golfbane

Heritage Golf Club er anlagt i en gammel sukkerrørsplantage og er en fabelagtig golfbane, som byder på bjergtagende panoramaudsigter til den fantastiske natur mellem bjerge og vand.  Banedesigner Peter Matkovitch fik ret gode betingelser, da det let bølgende landskab ligger i den sydlige del af naturreservatet Bel Ombre.  Man kan roligt sige, at han er lykkedes til fulde med at skabe en mesterskabsbane, som i flere omgange har lagt fairways og greens til Europatouren.

Banen er varieret og en herlig udfordring for alle typer golfspillere. På nogle teesteder står man henført og kigger ud over det turkisblå hav. Sidst, men ikke mindst, har Heritage Golf et rigtig hyggeligt klubhus med en veranda, hvor man kan sidde i skyggen og kigge ud over 18. hul.

Heritage Golf Club er i øvrigt flere år i træk blevet kåret som Det Indiske Oceans bedste golfbane af det prestigefyldte World Golf Awards samt placeret i Top 10 over de bedste baner i Afrika af CNN.

Læserrejsen

 

I samarbejde med Dansk Golf arrangerer Golf Plaisir en læserrejse til Mauritius i november.  Her får du mulighed for at opleve den skønne ø med et All Inclusive ophold på Heritage Awali og 10 runder golf på Heritage Golf. En rejseoplevelse for livet, hvor alle dine sanser vil blive forkælet. Læs mere om turen på www.golfplaisir.dk eller ring på 35 20 19 19.

 

Fakta om rejsen:

Dato: 23. november – 4. december

Fly: København – Dubai – Mauritius t/r med Emirates

Ophold: 10 nætter på Heritage Awali med All Inclusive

Antal runder Golf: 10 runder golf på Heritage Golf Club

Pris per person: 22.995,-

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer