Tag Golfreglerne med på banen | Golf.dk
Der er nem hjælp at hente på regelområdet.

Foto: Ulrik Jantzen

Tag Golfreglerne med på banen

14/12 - 2018 |

Lommeguiden er beregnet som en hurtig opslagsbog til alle golfspillere på alle niveauer. Ambitionen med den korte form er at hjælpe 90% af spillerne videre i 90% af situationerne på 1 minut. Henvend dig i klubben.

Lommeguiden tager udgangspunkt i ca. 40 situationer, som vurderes til at være de mest almindeligt forekommende regelsituationer. Den er fanebladsopdelt efter, hvor på banen, man er. Så det er hurtigt f.eks. at slå op på fanen Bunker og se, hvilke lempelsesmuligheder, der er for f.eks. en uspillelig bold i bunkeren eller en bold, der har gene fra midlertidigt vand i bunkeren.

 

Det anbefales, at man som golfspiller - udover Lommeguiden - har adgang til selve Golfreglerne - enten via Spillerudgaven (nedenfor) eller de komplette Golfregler.

Begge udgaver findes i en let tilgængelig udgave i R&A's nye App, som også er på dansk. Det anbefales at downloade den på sin smartphone. 

App'en kan downloades via App Store eller Google Play. 

Skriv dit telefonnummer herunder så bliver der sendt en SMS med et link der åbner direkte i den version som din telefon bruger. 


Hvis du allerede læser dette på din mobil så kan du bare klikke på den relevante knap herover. 

 

Spillerudgaven af Golfreglerne 2019 på dansk, 160 sider i A6-format (10x15 cm). Henvend dig i klubben:

  • Indeholder det fulde regelsæt, men med færre detaljer.
  • Supplerende henvisninger til Golfreglerne.

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk