Tag dit golfspil online, og få mere fællesskab ud af sporten | Golf.dk

Tag dit golfspil online, og få mere fællesskab ud af sporten

30/06 - 2020 |

Spil med vennerne om sporten

Hvis du har en lille spillefugl i maven, så vil du måske især være interesseret i at forsøge dig med online betting. Sportsbetting er især kendt fra fodbold, men der findes faktisk ikke en sportsgren (der bliver vist på live TV), som ikke kan væddes på. Der er indtil flere forskellige sportsgrene at vædde på, så selvfølgelig er der også rigeligt med professionelle golfspil, som du kan vædde på. Online betting hos spiludbydere som Mr Green kan give dig en ny vinkel på din yndlingssport, og så kan du endda gøre det sammen med venner.

Hvis du er lidt skeptisk overfor hele konceptet at bette på sport, så skal du ikke være nervøs; sportsbetting er især en af de typer spil, som bliver holdt i kort snor af Spillemyndigheden og Danske Spil, som Berlingske og TV2 kunne meddele tidligere på året og i slutningen af sidste år, henholdsvist.

 

Del historier og anekdoter med golfentusiaster landet over

En af de største fordele ved at blive en større del af den online verden af golf er selvfølgelig, at man kan få mere fællesskab om en hobby, som man holder af. Der er indtil flere måder at finde mindre fællesskaber, og måske du endda allerede er blevet inviteret til en Facebook-gruppe eller lignende i din lokale klub. Selvom det kan virke lidt fjollet – du ser trods alt disse mennesker et par gange om måneden alligevel – så kan man få en masse ud af at blive en del af onlinefællesskabet.

Her kan I snakke om nyheder indenfor sporten, opgraderinger af golfkøller og andet udstyr, eller I kan blot hyggesnakke lidt om privatlivet. Og bliver man overvældet af al den socialisering, lukker man ganske enkelt bare ned igen.

 

Lær mere om golf fra kyndige eksperter

Måske du allerede følger et par af dine yndlingsproffer på eksempelvis Facebook. Dog er der også rigeligt at rådgivning at finde fra andre slags eksperter. Og hvis din interesse i de professionelle ikke er så meget i forbindelse med deres privatliv som med deres teknik, så kan det tit være lidt nyttesløst at følge dem på Facebook og andre sociale medier. Sociale medier er lavet til at dele personlige historier, anekdoter og minder, og dette giver jo ikke meget indsigt i selve sporten. 

Ønsker du at finde egentlig professionel information om golf, bør du hellere kigge på portaler, som specifikt har med golf at gøre. Du kan eksempelvis finde masser af information og fællesskab lige her på siden!

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk