Suppler kosten med proteinpulver | Golf.dk

Suppler kosten med proteinpulver

23/10 - 2018 | Thomas Aaris Liltorp

Proteinpulver kommer i mange varianter

Som så meget andet, fås proteinpulver også i forskellige varianter. Man kan både få pulver lavet af valleprotein, æggeprotein og meget mere. Er man veganer, er det også muligt at købe en vegansk udgave. Det er ligeledes muligt at få forskellige smagsvarianter. Blandt de populære smage kan Vanilla og Strawberry Milkshake nævnes. Foretrækker man en proteinshake uden smag, fås de også i neutral.

Ikke alle er så meget til proteinshakes. Der er derfor nogle der er kreative, og putter lidt pulver i forskellige måltider. F.eks. putter nogle lidt i deres smoothies, blander lidt sammen med mælken i havregrynen og meget mere. Den bedste oplevelse fås klart, ved at blande pulveret med noget flydende. Er man ikke så meget til at drikke en shake, er det fint at tilføje lidt hist og her. Selvfølgelig har det ikke lige så god en effekt, bruger man mindre end man ville have brugt i en shake. Dog er det altid bedre end ingenting. Find dit proteinpulver her.

 

Glem ikke den almindelige kost

Det er et kendt faktum, at det efter styrketræning er vigtigt at indtage den rigtige slags mad. Det sker dog at nogle føler, at det er rigeligt med en proteinshake. Men det er desværre ikke tilstrækkeligt hvis man vil have noget ud af den hårde træning. For at musklerne skal vokse, har man blandt andet brug for protein. Og en shake eller to om dagen rækker ikke langt nok. Protein kommer fra mange forskellige kilder. Kød, fjerkræ, fisk og mejeriprodukter er altid gode valg, og er også populære blandt mange bodybuilders. Vil man have det maksimale ud af sin træning, er det en god ide at sætte sig ind i kosten. Denne information kan findes på utallige hjemmesider, magasiner og meget mere. Der er ligeledes utallige meninger om emnet. Det vigtigste er at finde ud af, hvad der fungerer for en selv. Og har man appetitten til det, er proteinpulveret altid et godt supplement til den øvrige kost.

En anden god ting ved en proteinshake, er at den indeholder en del kalorier. For at opbygge muskler, skal man nemlig også være i kalorieoverskud. Så det er ikke kun proteiner man får ud af at drikke pulveret. Blander man det med mælk, får man også ekstra. Der er nemlig både proteiner og kalorier i mælken også. Vil man opbygge muskler, kommer man altså ikke sovende til det. Det kræver hård træning, og vigtigst af alt, en god diæt. Har man styr på disse to ting, er det bare et spørgsmål om tid før musklerne vokser.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer