Stå skarpt på golfbanen med disse 3 produkter - Denne artikel indeholder sponsorerede links | Golf.dk

Stå skarpt på golfbanen med disse 3 produkter - Denne artikel indeholder sponsorerede links

06/09 - 2019 | Thomas Aaris Liltorp

Velduftende og frisk duftevand

Inden for golfmiljøet er der både officielle og usagte regler på og uden for golfbanen. Hullerne skal eksempelvis spilles i rækkefølge, der må ikke være råbende og larmende adfærd på banen, og bunkers skal rives efter brug. På samme måde er der også regler for, hvordan du iklæder dig på en golfbane. Du skal være klædt ”pænt og afslappet” på, lyder hovedreglen hos mange. Det indbefatter blandt andet polo-shirts, skjorte med ærmer, lange bukser eller golfshorts, pæne jeans (uden huller og slitage) og andre styles inden for denne kategori. Joggingtøj, slidt tøj, fodboldtrøjer og -shorts, gummistøvler, T-shirts og nedringede bluser frabedes under alle omstændigheder. 

Udover at have beklædningen og ordensreglerne på banen in mente er det i lige så høj grad en rigtig god idé at tænke over ens fremtoning. Det handler nemlig også om at stå skarpt og velplejet, når du begiver dig ud på banen. I denne artikel får du tips til tre produkter, som kan hjælpe dig med at stå skarpt, når de vigtige slag skal slås.


Der er næsten intet, der redder dagen og vejen som en god deodorant og en lækker parfume. Det skulle måske lige være en tandbørste. Ikke desto mindre sørger en god deodorant og parfume for at holde dig velduftende på golfbanen hele dagen, så du ikke skal bekymre dig om at lugte af sved efter at have gået 10 km. Egentlig er deodoranten det mest nødvendige – parfumen tilfører blot lidt ekstra kræs og personlighed til din tilstedeværelse. Hos emma.dk har de et lækkert udvalg af Hugo Boss-deodoranter og -parfumer, og der er i den grad noget at vælge imellem. Uanset om du er til friske og skarpe dufte eller de mere subtile og neutrale, finder du det hos dem. Se mere her, og spar op til 85 % på nogle af de absolut bedste herredufte på markedet.

 

Effektive skrabere og barberblade sikrer et pænt skæg

Et skæg gør rigtig meget ved dit ansigt og din fremtoning. Uanset om du kører det glatbarberede look, skægstubbe eller fuldskæg, kræver det pleje for at være både hygiejnisk og pænt. Et vild og uplejet skæg hører ingen steder hjemme – heller ikke på golfbanen. Derfor er både skrabere og barberblade også produkter, som kan få dig til at stå skarpt på banen. Effektive skrabere og barberblade kan på fineste vis sørge for et glatbarberet resultat, hvis du ikke er interesseret i at anlægge et skæg. Omvendt kan det også tæmme dit skæg og kreere skarpe linjer, så det ikke stikker af op ad kinderne eller kindbenene. Gillette er en af de absolut førende virksomheder inden for produkter til barbering og efterfølgende pleje til mænd og kvinder på verdensplan. Hos emma.dk finder du et gedigent udvalg af Gillette, og du kan ovenikøbet bestille nye skrabere og barberblade hjem til dig kvit og frit, da de tilbyder gratis fragt.

 

Voks, der får frisuren til at spille

Lige såvel som at skægget har stor betydning for ens fremtoning, gælder det samme for håret. Når du skal på golfbanen, bør du ikke møde op med uglet hår, så det ligner, at du er væltet direkte ud ad sengen. Det sender et forkert signal, og du lever dermed ikke op til golfbanens uofficielle code-of-conduct. Hvis du har hår på hovedet, som er svært at styre i de vekslende vind- og vejrforhold på banen, kan en rigtig god voks gøre underværker. En hårvoks giver dig ikke blot mulighed for at style dit hår i bestemte frisurer – det giver dig også mulighed for at tæmme totter og hvirvler, som hurtigt kan komme ud af kontrol og i værste fald forstyrre dit spil. Alt i alt kan både en velduftende deodorant og parfume samt skrabere og voks få dig til at stå skarpt og velplejet på golfbanen. Outfittet har stor betydning, men det samme gælder for din generelle fremtoning.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer