Slå hjernen fra og tag på golfbanen med dine venner: Sådan får du mest ud af dagen | Golf.dk

Slå hjernen fra og tag på golfbanen med dine venner: Sådan får du mest ud af dagen

13/09 - 2019 |

Frokost eller andet godt på golfrestauranten

Mange golfklubber har en restaurant, hvor det er muligt at købe lækker mad. Derfor kunne et hyggeligt initiativ være, at du og dine venner mødes før I skal spille for at få en lækker brunch eller en god frokost. På den måde kan I lige få snakket af, inden I skal ud at spille. Måske spiller I mest golf, fordi det er hyggeligt, hvorfor I også kan få en øl eller to, eller måske en lille sjus til at varme jer på, inden I skal ud i efterårsvejret. Et lille bonustip er, at du som golfspiller altid bør have bestilt en god og billig bilforsikring, hvis du parkerer tæt på golfbanerne. Man ved jo aldrig, hvor skævt folk kan komme til at skyde.. 

 

Følges ad og sæt noget på højkant

Efter en god omgang mad er det tid til at komme ud på golfbanen. Er du og dine venner skabt med et vinderinstinkt, kan I med fordel sætte noget på spil, inden I går i gang. Taberen kunne eksempelvis give en øl efter spillet eller sponsorere en golfvogn til næste gang. Ofte bliver det mere spændende, hvis I har sat noget på højkant, og på samme tid vil I udvikle jer mere, hvis I bliver nødt til at koncentrere jer ekstra, fordi ingen af jer ønsker at tabe. Et andet godt råd er, at I følges ad og ikke stresser over, hvornår I skal være færdige. Det er sjovere at spille sammen med andre, grine ad eller rose hinandens slag og holde styr på den samlede stilling i jeres netop aftalte konkurrence.

 

3.halvleg finder sted

Ligesom enhver anden sportsgren er der også plads til at fejre, at spille er slut, hvorfor I nu går ind i 3.halvleg. Her har I muligvis fundet dagens store taber, som skylder en fadøl hjemme hos personen selv eller tilbage ved golfrestauranten. Dette er en god måde at runde dagen af på og eventuelt aftale, hvornår I igen skal ud at spille. Ligegyldigt om I bruger få eller mange timer på en sådan dag, der desuden kunne se ud på tusindvis af forskellige måder, er et godt råd, at du indimellem kommer ud og morer dig med dine venner. Nogle spiller golf, andre går til fodbold og nogle tredje har en helt anden hobby. Dette er blot én idé til, hvordan du kan få mest muligt ud af den sport, som du går til. 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer