Skåne | Golf.dk

Skåne

29/03 - 2017 | Visit Sweden

Nedenstående indhold er sponsoreret af Visit Sweden

Skåne er destinationen i Europa med flest golfbaner indenfor sit geografiske område, og en af regionens styrker er således de korte afstande mellem banerne. Fra midten af Skåne kan man indenfor en time i bil tage sig til 70 forskellige baner. Derudover ligger 11 af Sveriges bedste baner også i regionen ifølge Golf Digest.

Skånes mangfoldighed af golfbaner gør det ekstra attraktivt for golfspillere som gerne vil have nye spændende oplevelser.

Europatour turneringen Nordea Masters kommer i 2017 tilbage til Skåne og skal afholdes på Barsebäck Resort efter den også blev spillet på PGA Sweden National i 2014 og 2015.

Udover golfen byder Skåne på shopping i flotte omgivelser og flere byer som Malmö, Helsingborg og Kristianstad er rige på kultur og historie. Du kan besøge overdådige parker eller tage på tur i den storslåede skånske natur, bo på et flot spahotel, en hyggelig kro, en turisthytte, eller kom på et oplevelsesrigt dagsbesøg.

Se kort over et udvalg af Skånes baner og find din tur på GolfSverige.dk: www.golfsverige.dk/regioner/skaane/

User Comments:

  • Bokskogens, Vasatorp og Barsebäck; 3 største Skånske golfanlæg

    17/09 - 2018 | Jan Pedersen

    Glem alt om PGA ....... drøn kedelig, net uden at være prangende. Vasatorps TC bane er 3 år i træk (2015, 2016 og 2017) blevet kåret til Sveriges bedste golfbane. Masters Course på Barsebäck er bare vanvittig lækker og Bokskogens Old Course så charmerende og smuk........ under dem 7 andre lækre baner (ingen af dem PGA) ............. mine anbefalinger vedrører både banekvalitet, klubhus stemning, serviceniveau og generel holdning til gæstende golfspillere ............... iøvrigt pinligt at bringe en tekst næsten 18 mdr gammel !!!!!!!!!

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer