SimulatorTour U25 | Golf.dk
Rigtig mange danskere har allerede prøvet kræfter med simulatorgolf. Der er ingen tvivl om, at endnu flere vil gøre det fremover.

SimulatorTour U25

23/10 - 2020 |

Deltagere
Alle golfspillere under 25 år, som har et aktivt medlemskab af en dansk golfklub. Den enkelte golfspiller/person må kun deltage én gang i den samme turnering. Du må som deltager derfor kun have én Trackman profil.*

Handicap
Spillerens handicap pr. 1. december 2020 definerer, hvilken række (First, Future eller SuperFuture) spilleren deltager i. Der kan ikke skiftes række i turneringen, uanset om spillerens handicap ændres undervejs.

Tilmelding
Deadline for tilmelding er den 29. november kl. 23.59.
 

* Efter tilmeldingen til turneringen i Golfbox, vil du umiddelbart før 1. december modtage en turneringsinvitation på mail direkte fra TrackMan med supplerende informationer. TrackMan invitationen bliver sendt til den email adresse, som du benytter i DGU-basen/Golfbox. For at kunne deltage i simulator turneringer skal du have en TrackMan profil. Hvis du ikke allerede har en TrackMan profil, vil du blive bedt om at oprette en profil, når du accepterer (Join’er) turneringsinvitationen fra TrackMan. TrackMan profilen skal bruges, når du står ved simulatoren og skal logge ind i turneringen.

Hvor, hvornår og med hvem?
En af de fantastiske ting ved simulatorgolf er fleksibiliteten. Det betyder, at du kan afvikle dine runder hvor du har lyst, hvornår du har lyst og med hvem du har lyst til. Så længe du følger nedenstående afviklingsperioder, benytter en TrackMan og er logget ind med din personlige profil.

Afviklingsperiode
Runde 1
Fra 1. december 2020 til 31. januar 2021, begge dage inklusiv.

Runde 2
Fra 4. februar 2021 til 28. februar 2021, begge dage inklusiv.

Række inddelinger
SimulatorTour spilles i tre rækker; First, Future og SuperFuture. Læs mere nedenfor.

Prøverunder
Der må spilles alle de prøverunder, som spilleren ønsker, både forud for runde 1 og runde 2.

Pris
Gratis - Der er ingen turneringsfee.**

** Dog skal prisen for spil i simulatoren afregnes med den enkelte Trackman facilitet, som selv fastsætter prisen for spil på simulatoren.

 • First - Handicap fra 37 til 54

  Spilleform: I First spiller deltagerne 9 huller stableford. Ved lige resultat afgøres mesterskabet efter matematisk metode.

  Bane:  Senoja Valley, Californien.

  Teesteder: Samme tee for alle, ca. 671 meter par 27 (snitlængde på 75 meter pr. hul).

  Opsætning: Autoputting, dvs. at der er en algoritme, der beregner, om der bruges 1, 2 eller 3 putts.

  Kort om banen: En sjov og udfordrende 9-hullers bane med progressive færdighedsniveauer, afhængigt af tee-valg og pin-positioner. Fra forreste tee kan spillerne drive bolden på greens modsat fra bageste tee, hvor spilleren bliver nødt til at forholde sig til nogle mere vanskelige farer. Greens er ret flade, og der er altid et stort 'bail out' sikkert område væk fra farerne, hvis spilleren endnu ikke har evnen til at slå over dem.

 • Future - Handicap fra 10 til 36

  Spilleform: I Future spiller deltagerne 18 huller stableford. Ved lige resultat afgøres mesterskabet efter matematisk metode.

  Bane:  Black Desert Resort, Utah/USA

  Teesteder: Piger fra 5172 meter og Drenge fra 5812 meter

  Opsætning: Aimed Putting. Ved Aimed putting får du den optimale puttelinje givet og skal alene koncentrere dig om hastigheden.

  Kort om banen: Black Desert Resort har inspiration fra nogle af de bedste links baner i verden og er det nyeste design fra Tom Weiskopf. Men i stedet for klitter og havudsigter bølger Black Desert Resort sig gennem områder af robust lavasten med en spektakulær udsigt over røde, hvide og sorte klippeformationer i Greater Zion-området i det sydlige Utah. Spilleren kan, uanset spillefærdighed, finde udfordringer, belønning - og udsigter, der ikke ligner noget andet sted i verden.

 • SuperFuture - Handicap under 10

  Spilleform: I SuperFuture spiller deltagerne 18 huller slagspil. Ved lige resultat afgøres mesterskabet efter matematisk metode.

  Bane: Sebonack i New York

  Teesteder: Pigerne fra 5005 meter og Drengene fra 5860 meter

  Opsætning: Aimed putting. Ved Aimed putting får du den optimale puttelinje givet og skal alene koncentrere dig om hastigheden.

  Kort om banen: Banen var vært for US Women's Open 2013 og har udsigt over Great Peconic Bay på Long Island. Den visuelle effekt af vandet konkurrerer om golfspillerens øje med de kuperede fairways, store bunkers og klitter og ondulerede greens. Jack Nicklaus og Tom Doak, to designere med dramatisk forskellige stilarter, har brugt landets naturlige konturer og funktioner til at skabe et unikt look. Banen blev åbnet i 2006, men passer naturligt ind i landskabet, som om det var bestemt til at blive en golfbane. Resultatet er, at Sebonack ser helt anderledes ud end sine berømte naboer og giver en stærk golfudfordring for spillere af alle kalibre.

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk