Sig farvel til dine gener og finpuds dine færdigheder | Golf.dk

Sig farvel til dine gener og finpuds dine færdigheder

12/09 - 2019 |

Optimer din koncentration

Botox bliver ofte forbundet med udglatning af rynker og er bestemt et godt redskab til opstramning af huden. Men hvad mange ikke ved er, at botox også kan bekæmpe sved effektivt. Dette er en fordel for mange sportsudøvere, der har problemer med høj svedproduktion. Sveden kan nemlig let distrahere og påvirke dit velbehag under udøvelsen af forskellige sportsgrene. Som golfspiller er det især vigtigt at være i stand til at holde koncentrationen, når du står på greenen og skal til at slå et vigtigt slag. Har du problemer eller gener fra høj svedproduktion, kan botox derfor være en nem og enkel måde at afhjælpe dette på, så du kan øge din koncentration på de varme dage og fokusere på det, der er vigtigt.

 

Nemt, naturligt og sikkert lægemiddel

Har du ikke problemer med sved, men derimod rynker eller fine linjer, der skygger, når du sigter i en specifik vinkel, eller som du bare ikke føler gavner dit udseende, er botox ligeledes en oplagt løsning. Med botox kan du både få reduceret specifikke rynker som bekymringsrynker og hængende øjenbryn eller udglattet huden, så du opnår et friskere og yngre udseende. Botox er et naturligt og anerkendt lægemiddel, der i dag er meget udbredt og anvendt i det kosmetiske såvel som medicinske felt. Det er et godkendt lægemiddel, der nedbrydes i kroppen helt naturligt. Behandlingsformen passer derfor fint til dig med en sund og aktiv livsstil, og du kan være helt rolig ved det naturlige middel.


 

Få styr på vindersmilet

Smilet er som bekendt, noget af det første man ser hos andre mennesker. Det er derfor vigtigt at have et flot smil klar, når du skal ud og møde andre i golfklubben. En god mundhygiejne sender et godt signal og er desuden afgørende for din lyst til at smile. Tandlægen kan dog være dyr, og kvaliteten er ekstremt vigtig. Derfor ender mange med at skippe tandlægebesøget, hvilket kan ende ud i store komplikationer og endnu større regninger. Men det er faktisk muligt at finde en billig tandlæge midt i København, hvor de ikke går på kompromis med kvalitet. Klinikken er blandt de billigste i København, og uanset om du skal have en almindelig tandrensning eller en mere omfattende behandling, garanterer de dig højeste kvalitet til lavest mulige pris, så du kan blive klar til at vise dit flotte vindersmil frem på golfbanen.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer