Se PGA Tour live hvor som helst | Golf.dk
Photo by Savannah Lakes Village on Unsplash

Se PGA Tour live hvor som helst

16/03 - 2021 | Sponsoreret indhold

De fleste tilbringer langt mere tid på internettet og med deres computere end fjernsynet. Derfor kan det være nemmere at følge golf på PGA Tour via en tablet, bærbar computer, smartphone og lignende. Netop med brug af internettet og VPN kan du se PGA Tour live hvor som helst. På den måde er du ikke bundet til dit fjernsyns placering.

 

Følg PGA Tour på CBS All Access live fra USA

Der kan være noget ekstra særligt ved at følge begivenheder på PGA Tour live fra USA. Golf er en stor sportsgren i Danmark, men det er større i USA. De amerikanske kommentatorer er en af de mange årsager til at flere danskere bruger VPN til at streame golf på eksempelvis CBS All Access. Med VPN behøver du ikke fysisk at befinde dig i USA for at opnå adgang. Hvis du endnu ikke har et abonnement på en VPN-tjeneste, kan du tjekke Per-Erik Eriksson’s liste af anbefalede VPN-tjenester, der indeholder et udvalg af gode produkter. 

Generelt er mange danske golffans glade for at bruge VPN, da det langt fra er al golf, som bliver vist i dansk TV. En VPN giver dig mulighed for at skjule din placering og din IP-adresse i fx Danmark. På samme tid kan du oprette en forbindelse til en server i USA, England eller et af de mange andre tilgængelige lande med tjenesten. Det får det til at ligne, at du befinder dig i det land, og derfor kan du nu se PGA Tour live hvor som helst. CBS All Access i USA er blot et eksempel, og du kan også se golf på fx britisk TV, hvis du foretrækker det.

 

Se golf mens du er på ferie

Normalt kan du ikke se tjenester som TV2 Play og Viaplay, når du befinder dig i udlandet. Heldigvis kan en VPN også anvendes til at se golf på de danske TV-kanaler, når du er på ferie i udlandet. Ligesom at du kan oprette forbindelse til en server i USA, kan du også skabe en forbindelse til en dansk server. Det er altså brugbart for danskere på ferie samt de mange udenlandsdanskere

Her skal du blot sørge for at vælge en VPN-tjeneste, som har servere i Danmark, så du kan se TV2, Viaplay og de andre platforme, når du befinder dig i fx Spanien, Thailand eller et andet sted i verden. 

 

Brug VPN til at beskytte dig selv på internettet

En VPN-tjeneste giver dig et hav af fordele ud over at kunne se golf fra hele verden. Hvis du bruger trådløst internet på et offentligt sted, kan du gøre dig selv ekstra udsat for hackere. 

Hackere benytter offentligt wifi på f.eks. universiteter, cafeer og andre steder til at skabe et falsk wifi-spot til at narre dig. Hvis du havner på et falsk netværk, kan den hacker følge din internetadfærd og få fingrene i dine adgangskoder, private billeder og beskeder og lignende. 

Her kan du bruge VPN til at skjule din internetaktivitet, have anonym adfærd og beskytte dig selv. Det er lovligt at anvende VPN til det formål, og det er der mange danskere, som allerede gør.

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk