Saml golfvennerne og tag på en fodboldrejse | Golf.dk

Saml golfvennerne og tag på en fodboldrejse

20/02 - 2019 | Thomas Aaris Liltorp

Tag på Fodboldrejse

Derfor er det en god ide at samle golfvennerne og tage på tur, hvor der kun er fokus på at have det sjovt og komme lidt tættere på hinanden. En fodboldrejse er i den forbindelse en god mulighed, hvor der både er tid til sport og oplevelser i en af de mange store fodboldbyer rundt om i verden. Er det landet, man også gerne vil opleve, så er der heldigvis rig mulighed for at overvære kampe i både Tyskland, Spanien, Italien, England og andre lande, som alle byder på smukke områder og spændende attraktioner. Hertil findes der billige fodboldrejser, hvorfor det ikke behøves at blive dyrt at tage på tur med vennerne. Man kan i stedet blot nyde landet og fodbolden.

 

Fodbold i topklasse

Engelsk fodbold er noget helt særligt. Fansene skaber en stemning, som får hårene på armene til at rejse sig, når de begynder at synge eller råbe. Uanset om man er fan eller ej, er det en kæmpe oplevelse at overvære en kamp på et engelsk stadion. Her er der både mulighed for at se en dansker i aktion, når Christian Eriksen stiller op for Tottenham, og der er mulighed for at høre fansene på Anfield synge ”You’ll Never Walk Alone”, når Mohamed Salah går på banen. Messi har de fleste hørt om, og det er også muligt at se ham i aktion, når han spiller på Camp Nou for Barcelona. Er det i stedet Christiano Ronaldo man higer efter at se, så er den italienske klub Juventus også en kæmpe oplevelse at besøge. Der er dog hjælp at hente, når man skal finde billetter til den kamp, man vil se. Fodboldrejse.nu har samlet de største klubber, hvor det er muligt at sammenligne priser på billetter og rejser, så det bliver nemt og billigt at tage af sted.

 

Oplev fodboldbyerne sammen

Det er ikke kun fodbolden, der er en del af en fodboldrejse. Også de mange byer, der lægger stadion til klubberne, er værd at opleve sammen. London kan for eksempel opleves. Her er nogle af de største klubber i byen Tottenham, Arsenal, Chelsea, Fulham FC og West Ham United. Der er derfor rig mulighed for både at opleve en god fodboldkamp med fodbold i verdensklasse, hvor man efterfølgende eller op til kampen kan opleve en storby, der har det hele. En by, der også har det hele, er Barcelona. Her er der lækker mad, smukke bygninger og unikke attraktioner. Her er der plads til at gå på oplevelser i de spanske gader og være med de lokale, når de er på bar eller restaurant, hvor fodboldsnakken går inden og efter kampen. AS Roma og SS Lazio er to store hold, der holder til i Rom. Her er der også mulighed for en fremragende fodboldoplevelse, hvor man samtidig kan få italiensk mad i verdensklasse på en af Roms mange lækre restauranter.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer