Sæson for grillvine | Golf.dk

Sæson for grillvine

02/05 - 2018 | Sponsoreret indhold

Hver grillform - og hver sin opskrift har behov for forskellige vine serveret til.

Kød ændrer karakter, når det bliver grillet over trækul. Uanset hvilke perfekte match mellem mad og vin, man kan finde ved andre tilberedningsformer, sættes dette ud af kraft, når kødet får sin lækre trækulgrill-stegeskorpe.

Trækulsgrillet kød har brug for følgeskab af oversøiske vine med sødme og frugtighed. F.eks. frugtig Malbec fra Argentina, Shiraz fra Australien, Zinfandel fra Californien, solmoden - evt. oversøisk - Merlot - og druebamser fra Europas sydligste egne: Primitivo, Negroamaro, og Grenache-baserede sydrhonevine.

 

Rødvins anbefalinger

Teatro Latino Merlot

Barramundi Shiraz

Duckhorn Zinfandel

Teatro Latino Primitivo

Domaine Guy Mosset

Teatro Latino Negroamaro

 

Grillede fede fisk kan høre sammen med oversøisk Chardonnay eller måske en fuldmoden rosé fra Provence.

Grillet hvid fisk kan passe godt sammen med oversøisk Sauvignon Blanc, spansk Albarino og sydfransk Viognier - alt efter valg af tilbehør.

Så gem endelig yndlingsvinene med tanniner og stram syre væk fra sommergrillen, når der står grillskorpe, røg, søde saucer og dressinger på menuen.

 

Hvidvins anbefalinger

Rodriguez Sanzo Maria

Duckhorn Chardonnay

Barramundi Chardonnay

Domaine Guy Mosset Viognier

Massey Dacta Chardonnay

Zephyr Sauvignong Blanc

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer