Sådan vedligeholder du dine golfkøller, når du ikke er på banen | Golf.dk

Sådan vedligeholder du dine golfkøller, når du ikke er på banen

28/10 - 2020 | Sponsoreret indhold

Når man spiller golf, så er det vigtigt, at man har udstyret i orden. Dette betyder, at man investerer en del penge i gode køller, og at man sørger for, at de klar til hver eneste gang, hvor banen skal betrædes. Dog er det ikke altid at vedligeholdelsen af golfkøllerne kommer i første række, og derfor får du i denne artikel gode råd til, hvordan du kan komme godt i mål med processen, så du altid har styr på dit golfudstyr. Har de behov for kapital til nye køller, så kan du altid læse mere om lån på hjemmesiden Moneybanker.dk, hvor du kan se bud på et godt Nordisk lån.

 

Opbevar dine køller tørt

når du skal vedligeholde dine golfkøller, så er det vigtigt, at du opbevarer dem et tørt sted i dit hjem. Dette gør, at der ikke kommer rust eller anden form for snavs og mug på dine køller, når du ikke bruger dem. Her er det en god ide, at du opbevarer dem i et rum, hvor der ikke er risiko for damp eller frost. Det er derfor en god ide, at du undgår at opbevare dine golfkøller i garagen, da det som oftest er her, at de er mest udsat. 

 

Tør dine køller af efter hver tur på banen 

Vil du gerne vedligeholde dine golfkøller, så er det en god ide, at du tørrer de køller af, som du har brugt, efter du har været på banen. Når du gør dette, så fjerner du eventuelle former for snavs, græs eller andet, som kan sætte sig på dine køller, og som kan ødelægge den belægning, som er sat omkring. Det er derfor altid en god ide, at du rengør dem med en opvredet klud i mild sæbe, som kan fjerne de værste rester fra spillet. 

 

Køb en god golfbag

Vil du gerne vedligeholde dit golfudstyr i hverdagen, så er det en god ide, at du sørger for at købe en god golfbag. Det er denne, som skal beskytte dine køller, når du ikke bruger dem, og når du skal transportere dem rundt på banen, og det burde derfor ikke være her, at du spare på dine penge. Når du køber en god golfbag, så sørger du for, at du kan opbevare dine golfkøller tørt og sikkert, indtil du igen skal bruge dem på banen.

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk