Sådan Kommer du I Gang Med Golf | Golf.dk

Sådan Kommer du I Gang Med Golf

20/08 - 2020 |

Følg Sporten

En af de bedste måder virkelig at blive involveret i enhver ny sport, er at følge de professionelle. De kan lære dig utrolig meget om dygtighed og selve spillet. Du lærer hvad et godt swing er, hvilken taktik profferne bruger og så meget mere. Du kan endda teste dig selv og din forståelse, ved at bruge det du ved til at bette på golf. Da de fleste professionelle golfrunder er fire timer om at gennemføre 18 huller, kan du måske endda tage et kig på Unibet Casino for at have det lidt sjovt, mens du venter på, at de kommer til det næste hul.

 

Byg dit Køllesæt

Du behøver ikke hver eneste dyre kølle for at spille golf eller lære at spille. Du må kun have 14 i din taske ad gangen under en kamp, men i starten er det bedst at investere i:

1.  En Driver

2.  En Putter

3.  En Sand-wedge

4.  6-jern

5.  8-jern

Hvis prisen for alle de nye køller er skræmmende for dig, skal du huske på, at der er mange mennesker der prøver at sælge deres køller online, hvis de f.eks. ikke blev så glade for sporten alligevel. Du kan få titaniumdrivere til under 600 kr. online, så vær tålmodig, hvis du arbejder med et stramt budget.

Tip: Prøv altid dine køller på forhånd, for at se om de passer godt til dig, inden du køber.

 

Lær at Spille

Der er golflektioner du kan tage for at kickstarte dine færdigheder og lære det grundlæggende i spillet og teknikkerne du kan bruge. Øvelse vil dog være det allervigtigste. Du vil altid blive ved med at lære. Du kan ikke bare tage en enkelt time og så vide hvad du har brug for. Det kan være en god ide at ansætte en golfinstruktør til en-til-en-lektioner, hvis du virkelig er seriøs med at blive en prof.

 

Øv, Øv, Øv

Det er en god ide at tilmelde dig et medlemskab på en golfbane, så du har adgang til baner og kan træne regelmæssigt. Arbejd især på de områder, hvor din form og teknik mangler. Der vil sandsynligvis også være lokale konkurrencer, som du kan prøve og have det sjovt med, inden du kaster dig ud i pro-konkurrencer. Hvis du bare er her fordi du elsker spillet, er disse små turneringer også gode måder at møde nye mennesker og have det sjovt. Golf er en fantastisk fysisk aktivitet, der kan spilles på mange niveauer. Du behøver ikke være god til golf for at nyde det. Bare det at slå til golfkugler på banen er en fantastisk måde at komme af med stress på. Kom i gang, sæt mål for dig selv og hav det sjovt!

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk