Sådan kan du forberede dig på næste golfsæson | Golf.dk

Sådan kan du forberede dig på næste golfsæson

07/10 - 2020 |

Brug pausen på at styrke din kondition og dine muskler

Mange tror, at golf blot er en sport, der er tiltænkt pensionister. Det er en kæmpe fejlopfattelse. Golf er for alle aldre. Golf er tilmed en fysisk krævende sport, da du bruger mange forskellige muskler i løbet af spillet. Du går eksempelvis mange kilometer i løbet af de 18 huller, hvortil dine arme og rygmuskler også belastes, når du skal udføre et teknisk-korrekt sving. Af samme årsag er det vigtigt, at du får brugt din pause på at vedligeholde eller styrke din kondition samt dine muskler. Hvis du ikke er fan af konditionstræning i det fri, kan du eksempelvis overveje at investere i et løbebånd. På den måde kan du vedligeholde din kondition – og blive klar til at gå mange kilometer på golfbanen til foråret. Musklerne kan du imidlertid styrke og opbygge ved relativt simple kropsøvelser – eller øvelser med vægte.

 

Hold dit spil ved lige i en golfsimulator

Du er sandsynligvis klar over, at det er muligt at spille golf via en golfsimulator? Hvis du endnu ikke har prøvet sådan en simulator, er det måske dette efterår, at du bør få taget din golfsimulator-mødom. Det er en fremragende måde at træne sit golfspil – og så kan det desuden gøres hele året rundt. Der findes flere steder i Danmark, hvor det er muligt at spille indendørs golf. Det kan du eksempelvis få et overblik over via internettet.

 

Tag dig godt af dit udstyr

Når du ikke kan spille golf på landets golfbaner, kan du måske dedikere din tid til at tage dig godt af dit udstyr? Du kan eksempelvis sætte dig ned og bruge tid på at polere dit golfudstyr. På den måde sikrer du dig, at du bliver helt klar til den nye golfsæson. En pause fra golfbanen kan ligeledes betyde, at du får tid til at danne dig et overblik over dit gamle udstyrs tilstand. Måske er det tid til at skifte ud i dit golfudstyr, således at du står helt skarpt til den kommende golfsæson?

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk