Sådan kan dit barn følge med i skolen til trods for en hverdag travl med sport | Golf.dk

Sådan kan dit barn følge med i skolen til trods for en hverdag travl med sport

12/11 - 2020 | Sponsoreret indhold

Mange børn i Danmark går til sport flere gange om ugen, og selvom det er en god ting, kan det gå ud over skolen. Har du eksempelvis et barn, som har store ambitioner inden for golf, kan det let hænde at han eller hun glemmer at fokusere på lektierne. I denne artikel giver vi inspiration til, hvordan dit barn kan følge med i skolen uden at gå på kompromis med sin sport.

 

Få hjælp af en lektie-tutor

Vi lever i et teknologisk samfund, hvor det er muligt at booke lektie-tutorere overalt i landet. Hvad enten dit barn har brug for online lektioner eller fysisk tilstedeværelse fra en lektie-tutor, er det en mulighed.

En tutor kommer ud og hjælper eleven med sit ønskede mål. Har dit barn eksempelvis problemer med gangestykker, eller kniber det med at forstå Det Periodiske System, er der hjælp at hente.

Med en lektie-tutor kan dit barn slippe for at sidde et utal af timer med lektier, som han eller hun har svært ved. Tutorerne kan hjælpe børn på alle niveauer, og det er et perfekt hjælpemiddel at gøre brug af til børn, som har brug for at komme hurtigt fremad, således at der også bliver plads til sport i hverdagen.

Lyder det som noget, der kunne have jeres interesse, kan du med fordel foretage et klik her. 

 

Strukturér barnets hverdag

Hvad enten passionen hedder golf, fodbold eller ishockey, vil det ofte kræve mange timer på træningsbanen for at nå til tops. Det stemmer naturligvis ikke overens med lange skoledage efterfulgt af lektier.

Derfor kan det være nødvendigt at strukturere hverdagen, således at der bliver tid til det hele. Her kommer du som forælder ind i billedet, idet du skal være med til at sørge for, at barnet kan få hverdagen til at løbe rundt.

Har du og dit barn bedre styr på tid og sted, vil planerne ikke flyde oven i hinanden, og det vil præstationerne på golfbanen såvel som på skolebænken nyde godt af.

 

Vær åben over for lærerne

Det er vigtigt, at lærerne på skolen ved, at din søn eller datter har travlt i fritiden. På den måde kan de være mere forstående over for situationen. Det betyder ikke, at dit barn skal have mindre lektier for, men lærerne kan være med til at skabe et overblik i hverdagen.

Ved lærerne på skolen, at de har et barn i klassen, som spiller golf på højt niveau, vil de måske ikke give en tung og lang stil for med deadline selvsamme dag.

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk