Pilen peger lodret opad | Golf.dk
Martin Ovesen blev bedste dansker på Challenge Tour i denne uge.

Foto: Getty Images

Pilen peger lodret opad

19/06 - 2017 | Claes Meldal

Power Rankings: Martin Ovesen har haft svært ved at matche sidste sæsons storspil i år på Challenge Touren – men nu er topformen ved at være der.

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.

1. Martin Ovesen
Sidste uge: 5
Seneste resultat: Nr. 10 i Hauts de France Golf Open (Challenge Tour)
Martin Ovesen fortsætter sin fremmarch på European Tour. Efter nogle missede cuts på det seneste hve han en 38. plads hjem i forrige uge, og i denne uge tog han yderligere et skridt mod toppen ved at besætte 10. pladsen i Hauts de France Golf Open. Lad os håbe, at pilen peger videre opad i de kommende turneringer.

2. Emily Pedersen
Sidste uge: 4
Seneste resultat: Nr. 22 i Meijer LPGA Classic (LPGA Tour)
Emily Pedersen er ved at finde sig til rette blandt verdens ypperste damespillere på LPGA Touren. Hun klarede igen cuttet i overbevisende stil og lå med muligheden for at hænge på i periferien af de førende, men en 70’er i finalerunden var ikke nok til at holde placeringen. I stedet faldt hun 11 pladser tilbage på en – trods alt – fin 22. plads.

3. Mark Haastrup
Sidste uge: 2
Seneste resultat: Nr. 14 i Hauts de France Golf Open (Challenge Tour)
Mark Haastrup var stabiliteten selv i Frankrig. Godt nok sneg der sig 12 bogeys og en enkelt dobbeltbogey ind på kortet i løbet af ugen, men han fik reddet sig hjem i par hver dag – med undtagelse af fredagens 70’er, en under par. Det var nok til en solid 14. plads under de svære betingelser.

4. Nanna Koerstz Madsen
Sidste uge: 3
Seneste resultat: Nr. 27 i Decatur-Forsyth Classic (Symetra Tour)
Nanna Koerstz Madsen var for en gangs skyld ikke at finde i nærheden af sejrsskamlen på Symetra Tour. Den danske stjerne jagter en fast plads i det fine selskab på LPGA Touren, og selvom en 27. plads i Decatur-Forsyth Classic var under hendes vanlige standard, ligger hun stadig lunt på årets pengeliste, hvor hun fortsat indtager førstepladsen.

5. Therese O’Hara
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 48 i Meijer LPGA Classic (LPGA Tour)
Det lå ikke i kortene, at Therese O’Hara skulle være en del af finalefeltet efter en 72’er (+2) torsdag. Men hun svarede igen med en 68’er i 2. runde og fik lige akkurat klemt sig med til weekenden. Hun leverede en bundsolid lørdagsrunde i 66 slag, men måtte nøjes med en runde i par søndag. Slutfacit blev en godkendt 48. plads i det skrappe selskab.

Boblere
Ingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk