PGA Sweden National | Golf.dk

PGA Sweden National

05/04 - 2017 | Visit Sweden

Nedenstående indhold er sponsoreret af Visit Sweden

Anlægget er en af det sydlige Sveriges mest ambitiøse golfprojekter og har allerede hosted Nordea Masters Europatour turneringen to gange, i 2014 og 2015.

Kyle Philips, som også tegnede Kingsbarns St. Andrews i Skotland, har forvandlet traditionel landbrugsjord og rå karakter til et golfanlæg med to 18-hullers baner. Links Course og Lakes Course tilbyder en bred vifte af golfoplevelser i en af Sveriges mest eksklusive golfmiljøer.

Links Course

Links Course er en klassisk tidløs 18-hullers golfbane, som er skabt i sammenhæng med naturen. Golfbanen har de typiske linkskarakter med store aflange greens og mange små dybe bunkers med stejle kanter. Greens er bygget på et lag af sand og er onduleret for at efterligne ægte skotske linksbaner. Fra alle hullerne på linksbanen har du udsigt til det store smukke røde klubhus og i klart vejr kan du også se Malmös Turning Torso. 

Lakes Course

Lake Course har karakter af parkbane, mindre greens, flere vandhuller og store bunkere. Samtlige baner anlægges med de bedste materialer, og har allerede fra åbningen et tidløst og klassisk udtryk.

Banen har en klassisk parkkarakter, tolket i svensk stil. Her møder spilleren typisk små greens, flere vandhazarder og store bunkers. Banen er bygget med de mest moderne metoder og helt i harmoni med naturen. Lige fra hul 1 er Lakes Course en tidløs fornemmelse, der kræver sin spiller. Du spiller med klubhuset i ryggen og ser væk mod Baras store områder. Den store, specialbyggede sø kanter hullerne 9, 17 og 18, og i løbet af runderne møder man både greens på kanten og halvejs ud i søen.

Banen er oplagt for alle danskere som vil prøve kræfter med en verdensklasse bane, lige på den anden side af Øresund og kun 10 minutters kørsel fra Malmö.

Både Links Course og Lake Course regnes allerede for nogle af Sveriges nye superbaner!

Bestil golfophold til PGA Sweden National

Du har mulighed for at bestille golfophold direkte igennem GolfSverige.dk som tilbyder prisgaranti og dansk kundeservice:

Book golfpakke eller greenfee til PGA Sweden National: www.golfsverige.dk/pga-sweden-national/

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer