På golfrejse rundt i Europa | Golf.dk

På golfrejse rundt i Europa

03/07 - 2019 | Thomas Aaris Liltorp

Hvis du ønsker et dekorativt overblik over dine golfrejser og destinationer, kan du anskaffe dig et Verdenskort lavet som wallstickers. Med sådan en wallsticker får du et flot verdenskort klistret op på væggen, og du kan bruge den til at drømme dig væk på nye, spændende golfrejser. Et verdenskort er altid smukt og spændende at se på, og lader dig huske tilbage på de bedste ferier og oplevelser. 

 

Finca El Cortesin Golf de Club

Dette sted er kåret som det bedste golfresort i Europa. Stedet finder du syd for Marbella ud til kysten belligende mellem Estepona og Sotogrande. Her er der udsigt til det smukke Middelhavet og ikke mindst et skønt landskab. Du finder Michelinrestaurant, pools, tennisbaner, fitnesscenter, spabehandlinger og Beach Club på stranden. Faktisk et af de bedste kysthoteller i verden. Du finder også en af Spaniens bedste golfbaner. Her er du sikret en golfoplevelse i verdensklasse. Det er en bane med 18 huller og en længde på 6.802 meter fra back tee og med mere end 100 bunkers. Det er en enorm oplevelse i et fantastisk landskab, og ikke mindst også i luksuriøse omgivelser. 

 

West Cliffs

Det er et er et femstjernet resort beliggende perfekt ved Orbidos i Portugal en times kørsel fra Lissabon. Der er fantastisk udsigt over Atlanterhavet og Obidoslagunen. Her finder du en af Europas klart bedste golfbaner. 18 huller i verdensklasse i et eksklusivt setting fyldt med smukt natur på et varieret landskab. Du vil kunne spille golf helt uforstyret, mens du blot nyder naturen. Her finder du også hotelværelser, luskushuse og lejligheder der kan lejes. Du får selvfølgelig også eksklusive restauranter, barer, private pools og meget mere. 

 

Penati Golf Resort

Skal du på golfferie, kan du også overveje at tage til Slovakiet og besøge Penati Golf Resort, 80 kilometer nord for Bratislava. Dette sted er klart Slovakiets bedste golfresort. Her finder du omgivelser både med fyrreskov og hvide sandklitter. Der er to 18 hullers golfbaner med masser af forskellige og spektakulære udfordringer. Der er også hul 15 der er et par seks hul på 716 meter, altså det længste golfhul i Europa. Du vil her også kunne finde hyggelige hytter, hvor I kan bo med udsigt til sø og golfbane. Der er selvfølgelig også restauranter, bar og meget mere perfekt til en god golfferie. 

Evian Resort Golf Club 

Er du til solskinsferie i Frankrig kombineret med masser af golf, så er det her stedet, hvor du skal svinge dine køller. Evian Resort Golf Club ligger i det sydøstlige Frankrig. Nærmere betegnet i Evian Les Bains i Haute Savoie. Faktisk lige ved smukke Genevesøen. Her finder du en 18-huls par 72 mesterskabsbane i de smukkeste omgivelser. Udsigt til Genevesøen og Alperne. Endda blev hele banen renoveret på over otte millioner dollars i 2012 og 2013.  På resortet finder du også to luksuriøse hoteller, det femstjernede Palace Hotel Royal og det firestjernede Hotel Ermitage. Der er desuden også lige et prisvindende spaområde, otte restauranter, fire barer og to poolbarer. Ren eksklusiv luksus.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer