Nye jern, der gør golf lettere | Golf.dk

Nye jern, der gør golf lettere

29/10 - 2019 |

Cobra T-Rail

Hybriden er for mange den mest let spillede kølle i bagen. Så hvorfor nøjes med kun en eller to af dem i bagen? Hvorfor ikke gå ind og bygge et helt sæt hybrider, der gør golf både lettere og sjovere?
Dette spørgsmål stillede Cobra for et par år siden, og svaret var, at de ville teste og se, hvad resultatet ville blive. Så i tre år har de kørt computersimuleringer på forskellige design, bygget prototyper baseret på de bedst udførte simuleringer, gået tilbage til tegnebrættet for at finjustere og endelig taget et par skridt tilbage og overvejet resultatet. Resultatet blev omdøbt til T-Rail, og det er et sæt jern, som ikke er set lignende. Uanset om det er form eller performance. Cobra er nu klar til at lancere T-Rail til golfspillere over hele verden. Et sæt jern med det formål at gøre golf lettere og dermed sjovere.
Cobra T-Rail er således en serie af jern, hvor alle jern er bygget som hybrider med en bred sål og hul konstruktion. Længden på de nye jern ​​er som et almindeligt golfsæt , men dette er dybest set det eneste, som T-Rail har til fælles med dine almindelige jern. Den hule konstruktion har mange fordele i forhold til traditionelle jern. Virker mere tilgivende og leverer længere slag. Cobra har endda forsynet det nye sæt med rails, som har gjort deres hybrider så populære, og disse rails gør, at jernene glider lettere gennem græsset, hvilket fører til mere hastighed i når bolden træffes.

Så hvad er hele ideen ved at bygge jern, som hybrid køller ? Hvad gør dem så lette at spille? Her er fem ting, der kendetegner T-Rail.


 

Sålen

Den bredere sål betyder, at jernene ikke graver sig så let ned i overfladen som almindelige jern. Hvis du har problemer med dine jernslag , vil du elske T-Rail. Også hvis du slår lidt tynde jern slag, vil du også elske T-Rail, fordi du tør at slå til bolden , når du ved, at de ikke vil grave sig ned.Lavt tyngdepunkt

Dette er den vigtigste ting ved T-Rail. Takket være den brede sål er det muligt at placere en masse vægt længst nede, og med et lavt tyngdepunkt er det lettere at få bolden op i luften. . Samtidig giver det lave tyngdepunkt mere spin i bolden, hvilket fører til højere slag med stejlere landingsvinkel. Hvilket igen fører til bedre præcision ved indspil. Lavt tyngdepunkt giver således både mere længde og bedre præcision.

 

 

Volume

Det lidt større jern hoved gør det muligt at flytte vægten ned, bagud og lidt mere ud i både hæl og tå, i forhold til et traditionel jern. Det gør det nye jern meget mere tilgivende. De tilgivende egenskaber er på et helt andet niveau end for traditionelle jern, og du vil bemærke, at dine dårlige slag klart bliver bedre med T-Rail.

 

Slag overfladen

Ved at bygge jern sættet som hybrider kan Cobra bruge den samme E9 Face-teknologi, som de har i deres Drivere, fairway køller og hybrider. E9 Face er en slagflade, der har forskellige tykkelser forskellige steder for at maksimere trampolineffekten over hele slagfladen på køllehovedet, så du ikke mister så meget længde, hvis du rammer uden for sweat spot.Rails

Cobras rails på deres fairwaykøller og hybrider er blevet rost i test efter test, fordi de får køllerne til at glide igennem græsset på en måde, som ingen andre køller gør. Derfor var det tydeligt for Cobra at lægge deres rails på det nye T-Rail jernsæt, og virkningen er den samme her - mere hastighed igennem slagfladen, fordi kontakt med græsset ikke bremser, og dermed giver mere længde.

Vi snakede med Cobras klubudvikler Tom Olsavsky og spurgte ham, hvem de tror, ​​der vil have mest gavn af at spille med T-Rail.

 
- Jeg tror, ​​det er en spiller, der har spillet en hel del golf, og som har været rimeligt god, men som nu ikke rigtig har samme tid til golf og til træning, siger Tom. I USA kalder vi dem Weekend Warriors - golfspillere, der tager en runde eller to hver måned med deres venner og som spiller et par invitations matcher hvert år. De tager sjældent eller ingen lektioner, fordi de er temmelig sikre på deres spil, men på samme tid ønsker de ikke at spille dårligt de 10-30 runder, de spiller hvert år. Stigende alder har gjort, at slagene er blevet ti meter kortere med hvert jern, og præcisionen er ikke så god som før. Med T-Rail kommer de tilbage med både længde og præcision og kan spille på deres tidligere niveau. Golf bliver sjovt igen, og det er nøjagtigt, hvad disse spillere leder efter. Og deres ti runder er 20 i stedet for, når spillet sidder der.

Det er vigtigt at understrege, at T-Rail ikke er et begynder jern. Dette er premium-jern for dem, der har mistet lidt i swinghastighed, og som ikke ønsker at bruge meget tid på træning for at blive bedre. Selvfølgelig er de også lette at spille for begyndere, men Cobra ser T-Rail mere som jern at lande i efter mange år på golfbanen, end jern at vokse med. Dette er de jern, der aldrig svigter dig, som i dit sind er en lige så god golfspiller i dag som du var 20 år siden. Et T-Rail sæt består af en hybrid fire og seks stk hybrid jern (5 - PW) til mænd og en hybrid femme og seks stk hybrid jern (6 - PW og SW) til kvinder. Alle jern har grafit skaft (stål skafter er tilgængelige på custum til mænd), og findes til både højre og venstre hånds spillere. T-Rail er til salg fra 1. november 2019 hos Cobras forhandler.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=KWsOlm-nc2A

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer