Lyngbygaard Golf kårer sommerens SHARP-SHOOTER | Golf.dk

Lyngbygaard Golf kårer sommerens SHARP-SHOOTER

21/06 - 2019 | Thomas Aaris Liltorp

Spar kr. 250,- på greenfee i sommergolf perioden på Lyngbygaard Golf

I sommergolf-perioden kan alle gæster spille 18-hulsbanen på Lyngbygaard Golf for bare kr. 300,-. Det er en flad pris, der gælder alle ugens dage, og det gode tilbud kan ikke kombineres med andre tilbud og/eller rabatter. 

Er I 4 betalende gæster i samme bold, smider Lyngbygaard en bonus greenfee-billet i puljen, som I kan dyste om som supplement til den normale vinder-fadøl! Bonus greenfee-billetten skal bruges i løbet af 2019, men kan ikke anvendes samme dag, du har fået den. Med i din greenfee får du som altid på Lyngbygaard Golf en baneguide, tees, træningsbolde og en flaske kildevand.

Sommerløjerne starter mandag d. 24. juni og slutter søndag d. 4. august.

Læs mere om sommergolf på Lyngbygaard Golf her (link: https://lyg.dk/gaester/sommergolf/)

Hver uge præmierer Lyngbygaard den spiller, der kommer nærmest flaget på hul 2, med en flaske magnum rødvin. Og den sharp-shooter, der i løbet af hele sommergolf-perioden, kommer nærmest flaget på hul 2 vinder en plads på Thomsen og Co’s hold til Lyngbygaard KidsAid Charity Golf d. 6. september (link: https://lyg.dk/kidsaid-charity-golf-d-6-september/).

Hul 2 blev i øvrigt kåret til Danmarks bedste par-3 hul af Dansk Golfs læsere og et ekspertpanel i 2017 (link: https://www.danskgolfunion.dk/artikel/de-tre-bedste-golfhuller-f%C3%A5r-signatursten)

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer