Kombiner din golftur med et lækkert wellnessophold | Golf.dk

Kombiner din golftur med et lækkert wellnessophold

27/05 - 2019 |

Massage og spa efter golf – eller mens de andre spiller golf

Forestil dig at komme tilbage på hotellet efter en runde og få serveret lækker mad af høj kvalitet, hvorefter du kan nyde flere timers wellness med massage, jacuzzi og hygge i loungen. Selv den mest garvede golfspiller kan have godt af at lade op efter en lang dag på banen og virkelig få varmet musklerne op. Med en skøn spabehandling og afslapning i første klasse er du også veloplagt, når du dagen efter skal ud på banen igen. Er I flere, der gerne vil afsted på et afslappende ophold, hvor en del af gruppen ikke spiller golf, er kombinationen af et golf- og wellnessophold også helt perfekt. Mens den ene del af gruppen spiller golf, kan den anden del passende slappe af med wellness og spabehandlinger på et spahotel, hvorefter I om aftenen kan mødes og nyde hinandens selskab med lækker mad og god vin. På den måde får hele gruppen noget ud af golfturen – også selvom man ikke spiller golf.

 

Wellness-pakke

Flere spahoteller tilbyder wellnesspakker, hvor både mad og spabehandlinger er inkluderet, og flere spahoteller har allerede indgået aftaler med de lokale golfklubber, så I kan købe en samlet golf- og wellnesspakke. På den måde er det let for jer at komme afsted, og I kan være sikre på, at opholdet er tilrettelagt efter jeres ønsker og jeres golftur. Du kan altid henvende dig til spahotellet, I har udset jer, og spørge om mulighederne for at kombinere jeres næste golftur med en lækker wellnessferie.

 

Golfophold på Lolland – tæt på vand og skov

Du finder både spahoteller og golfklubber i Jylland, på Fyn, Sjælland og de mindre øer. Kombinationen af wellness og golf finder du ligeledes mange steder i landet, og man ser, at flere spahoteller gerne vil imødekomme den stigende interesse for området. På Lolland og Falster findes der en række populære golfklubber beliggende i smukke omgivelser tæt på vand og skov. Alle golfklubberne har et bredt udvalg af baner og sværhedsgrader, så du kan altid være sikker på, at du kan finde en bane, der passer til dit niveau. Ønsker du at kombinere golfturen på Lolland-Falster med et lækkert spaophold, så tag på Bandholm Hotel, som ligger nær Maribo. Bandholm Hotel er et luksuriøst bade- og wellnesshotel, hvor der er rig mulighed for at få spabehandlinger, slappe af i jacuzzien og spise uovertruffen mad. Du er garanteret et udsøgt og afslappende ophold, hvor der er kælet for detaljerne, så du og de andre golfere kan kombinere afslapning og aktivitet på en god måde.  


Ekstra link: https://bandholmhotel.dk/da/spil-golf-overnat-bandholm-hotel

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer