Kan du lide sport? Her er spillene du bør spille | Golf.dk

Kan du lide sport? Her er spillene du bør spille

11/12 - 2018 | Thomas Aaris Liltorp

Frankie Dettori’s Magic 7:

Denne spilleautomat er dedikeret til den italienske jockey Frankie Dettori, og hans rekord vindende 7 løb på Ascot. Det er en klassisk spilleautomat med 5 hjul, hvor du kan spille fra 0,01$ (7 øre)og op til 20$ (ca. 130 DKK) pr. linje, hvilket giver en max indsats på 500$ (ca. 3.300 DKK). Frankie Dettori’s Magic Seven er visuelt bygget op med billeder af den ikoniske jockey fra hans mange sejre, ligesom der også forekommer trofæer. Jackpot bliver udløst ved at ramme 5 Wild symboler som giver 7.777 gange, hvilket altså udløser en maksimum jackpot på ikke mindre end 3.888.500$ eller 25.5 millioner danske kroner! Frankie Dettori’s Magic 7 er en spilleautomat, som er værd at prøve, udelukkende baseret på denne enorme jackpot.

 

Basketball Star:

Basketball Star Slot, som er det officielle navn på denne spilleautomat, er populær af flere forskellige årsager: Først og fremmest har det et meget fangende design med mange features, som gør det underholdende at se på. Spillet har 5 hjul og indsatserne går fra 0,50$ (ca. 3,25 DKK) til 50$ (325 DKK). Den største jackpot i spillet er 120.000$, som i danske kroner giver ca. 787.000. Gevinster udløses ved at ramme Free Spins eller en af flere features: Rolling Wheels, Wild Shot og Stacking Wild, som udløser chancen for at ramme jackpotten. Det er en spilleautomat med fin underholdning, da der forholdsvis ofte forekommer en eller anden form for bonus eller gevinst. Visuelt er det en af de mest underholdende spilleautomater med sport som tema. Læs mere om casinoer her.

 

The Shoot!

Er du en fodbold nostalgiker, så er spilleautomaten ”The Shoot!” lige noget for dig. Den ikoniske spilleautomat indebærer alle fortidens stjerner såsom, Diego Maradone, Johan Cruyff, Kevin Keegan, George Best, Pelé og mange, mange flere. Den har 5 hjul med i alt 50 linjer, hvilket i den grad øger sandsynligheden for en eller anden form for gevinst. Indsatsen ligger fra 1-10 cent (ca.6-65 øre), hvilket ved denne spilleautomat giver et maksimum bet på 100$ (ca. 655 DKK). Jackpotten giver 750 gange indsatsen tilbage, hvilket giver en jackpot på 750.000$ eller knap 5 millioner kroner! Denne spilleautomat har nogle interessante bonus features – du skal blot ramme 3 scatter symboler uanset deres position, så vil en bonus feature blive aktiveret. Hvis du er til sport og spilleautomater er disse 3 spilleautomater værd at prøve – udover underholdningen ved en spilleautomat med sportsligt tema, så indeholder de også relativt store jackpots. Slutteligt er det de alle 3 bygget op med bonus features, som ofte udløser en eller anden form for gevinst.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer