Juniorugen | Golf.dk

Juniorugen

07/06 - 2017 | Rikke Haurvig

Juniorugen afholdes i uge 32 2018 (6. august – 12. august). Juniorugen er et landsdækkende koncept, hvor de danske golfklubber tilbyder børn og unge at komme og prøve golfsporten og opleve livet i en golfklub.

Golf er en fantastisk sport, der skaber glæde, fællesskab, venskab, sundhed og masser af frisk luft og gode oplevelser. Golf kan noget specielt. Når man spiller golf, indgår man i et socialt fællesskab, og alle på tværs af alder, køn og niveau kan takket være det særlige handicap-system spille med og mod hinanden. Alle børn og unge er velkomne til at kigge forbi og få en sjov oplevelse med golfen i deres sommerferie – og vi håber at rigtig mange har lyst til dette.  

Det er forskelligt fra golfklub til golfklub, hvad der er på programmet i Juniorugen. Fælles er, at der er planlagt et sjovt program med en masse golf, leg, og konkurrencer. Det kan derfor være en god idé at besøge din lokale golfklubs hjemmeside eller ringe til dem, før du tager til Juniorugen.

 

 • Golf og vennerne

  Golf giver muligheden for at møde nye venner og veninder og skaber stærke bånd mens man har det sjovt og konkurrere i naturen. Du er også meget velkommen til at tage din ven, veninde, søster eller bror med til Juniorugen, og kom også gerne flere sammen. På grund af handicapsystemet kan alle spille med alle uanset niveau og alder, hvilket er helt unikt for golfsporten og giver mulighed for at dygtiggøre sig og samtidig være en del af et socialt fællesskab på tværs af niveau. Det gør, at alle børnene, uanset hvor dygtige de er, får en fantastisk oplevelse med golf.

 • Golf og motion

  Golf er sundt. Det giver god motion, masser af D-vitamin og frisk luft. Golf udvikler også barnet på mange områder, f.eks. er det med til at udvikle børn og unge motorisk, og det styrker balancen, koordinationen og kropsbevidstheden.  

  Solen er en af ​​de bedste måder at optage D-vitamin på, et vitamin, som mange især i Danmark mangler i deres almindelige kost. Der er behov for D-vitamin, af en række grunde, det øger energiniveauet, forbedrer humøret, hjælper på calcium absorption, og genererer cellevækst.

  Fordi golfspillere absorberer D-vitamin fra solen, forbedres deres generelle trivsel og det hjælper til at man sover bedre. Dertil skal lægges at børnene bliver en del af et sjovt program fyldt med golf, leg, konkurrence og frisk luft, så I kan godt regne med at dagene suser af sted, og det er trætte børn og unge der bliver hentet om eftermiddagen.

 • Udstyr og tøj

  I skal ikke bekymre jer om, hvad I skal have på. Tag noget behageligt tøj på samt fornuftigt fodtøj - mere skal der ikke til. I skal heller ikke bekymre jer om hverken driver, putter eller jern. Til Juniorugen kan I låne det nødvendige golfudstyr af den lokale golfklub. Herudover får I også jeres egne bolde som I kan tage med dig hjem som et minde om Juniorugen.