Hvordan starter du med golf | Golf.dk
Foto: Robert Ruggiero on Unsplash

Hvordan starter du med golf

19/04 - 2021 | Sponsoreret indhold

Har du også længe haft lyst til at begynde med golf, men er lidt usikker på hvordan? Golf er en ægte gentleman sport, men det betyder ikke, at det kun er for mænd. Golf er for alle køn, og det kræver slet ikke så meget igen at starte. Du skal selvfølgelig have det rigtige udstyr, og så skal du også have lidt træning og viden inden for sporten. Ellers er der ikke så meget, som burde holde dig tilbage. Det var da lige at købe nyt, smart golftøj. 

 

Hav styr på dit udstyr 

Når du starter på golf, er det vigtigt, at du har udstyret i orden. Du skal selvfølgelig have fat i forskellige former for golfjern. Spørg hos eksperter, når det kommer til disse golfjern. De ved præcis hvilke, som du har brug for, og hvilke som passer perfekt til dig og dine behov. Når du så har købt alt dit udstyr, så skal du sørge for at opbevare det et sted, hvor det ikke går i stykker. Du kunne eventuelt bruge opbevaringskasser i plast fra Harald Nyborgs webshop som opbevaring for alt dit nye, fine udstyr. Du kan finde meget andet i Harald Nyborgs webshop, som du kunne få gavn af til din nye sport. 

 

Hvad med en golfklub?

Det kan være, du først lige vil prøve golf af i en golfklub, inden du går ud og køber en masse udstyr. Her kan du altid låne udstyr, og du kan prøve sporten. Her kan du også få et fedt fællesskab med de andre i klubben og dermed få en masse nye venner. Hvis du nu alligevel meget gerne vil have dit eget udstyr, så kunne du prøve at købe et billigt golfsæt til at starte med. Så kan du altid sælge det igen, hvis du finder ud af, at golf slet ikke er dig. Og hvis du alligevel synes, at golf bare er sagen, så kan du altid købe dyrt udstyr senere og lave en opgradering, når du er blevet rigtigt god. 

 

Du behøver træning 

At få lidt undervisning af en rigtig golftræner er en ret god idé, hvis man er helt ny til golf. Man kan typisk tilmelde sig forskellige forløb i golfklubben, hvor man her får lidt undervisning af professionelle golfspillere. Her er alle spillere næsten på samme niveau, og I får alle dermed den samme undervisning. Her lærer i at slå til golfbolden, og i lærer også, hvilke teknikker I skal bruge. Og det er ikke så nemt endda. Man skal stå helt rigtigt, før man har den rette teknik. Ellers bliver ens teknik aldrig helt god.

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk