Hold sommerfest i golfklubben | Golf.dk

Hold sommerfest i golfklubben

25/06 - 2019 | Thomas Aaris Liltorp

Pynt op så det føles som en fest

Hvis der skal holdes en ordentlig fest, skal du sørge for, at der er pyntet ordentligt op. Det vil sige, at der skal hænge pynt i loftet, være pynt på bordene, flotte servietter, lys og meget andet. Det er nemlig pynten, der er med til at skabe den gode og festlige stemning. Ikke ment sådan, at det ikke bliver en sjov fest uden pynten, men pynten er helt klart med til at pifte stemningen lidt ekstra op. Du kan finde festartikler til at pynte op med hos Billig Billy.

 

Tag et spil golf inden festlighederne

Inden festlighederne sættes i gang, kan I altid vælge at starte ud med et spil golf om eftermiddagen. Det er en perfekt måde at skabe nogle samtaleemner, som I kan dykke ned i under festen. Desuden er der heller ikke noget bedre end at starte dagen ud med din yndlingsbeskæftigelse og gode venner. Et spil golf kan også være med til at sprede det gode humør og en god stemning, som I kan tage med videre til festen. I kan eventuelt lave en konkurrence ud af det, hvor der er blevet arrangeret et præmie til vinderen. 

 

Lækker mad og drikke er et must

Når der holdes sommerfest, skal der selvfølgelig serveres lækker mad og vin. Eftersom det er en fest, der afholdes om sommeren, kan du med fordel tænde op i grillen til nogle gode bøffer eller helstegt pattegris. Hertil hører sig nogle gode kartofler og friske salater. Er vejret med jer, kan I med fordel rykke festen udenfor, så I kan sidde og nyde den skønne aftensol. Maden kan I enten vælge at stå for selv, eller I kan vælge at bestille den udefra via catering. Når det kommer til drikkevarer, skal der selvfølgelig være vin, øl og ikke-alkoholiske drikkevarer. Så er I godt dækket ind.

 

Sørg for at der er lidt ekstra underholdning

Sidst men ikke mindst er det en god ide at have noget underholdning i ærmet til aften. Det kan enten være i form af en live-band, sjove spil, quizzer eller noget helt fjerde. Mulighederne er mange, og I kan eventuelt stemme om det på forhånd, så det er demokratiet, der ender med at bestemme, hvad der skal bidrage til den gode stemning denne aften. I kan også vælge at dele jer ind i grupper, der hver især skal finde på en form for underholdning til aften. Dette er ydermere med til at styrke fællesskabet mellem jer.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer