Hold dig i form med andet end golf | Golf.dk

Hold dig i form med andet end golf

24/09 - 2020 | Sponsoreret indhold

Kom i form derhjemme

Hvis du ikke er en af dem, der har lyst til at gå til andre former for sport end golf, eller hvis du bare godt kan lide at dyrke motionen inden for hjemmets rammer, kan det være en god ide at fokusere på, hvordan du kommer i form i hjemmet. Der findes mange måder, hvorpå du kan gøre dette. Du kan træne uden vægte på en måtte, lave yoga, spille bold i haven, løbe en tur eller købe træningsmaskiner. Et løbebånd er aldrig en dårlig ide at investere i. Find det bedste løbebånd til hjemmet med en løbebåndstest. Inden du går alt for hårdt til den, kan det være en ide at tjekke din BMI med en BMI beregner. Denne kan give dig en god ide om, hvor stor en indsats du bør ligge i din træning. Husk dog på, at BMI kun er vejledende, da der er mange faktorer, den ikke tager højde for.

 

Gå til en sportsgren

Hvis du hellere vil ud af huset og komme i form, kan du med fordel finde en sportsgren mere ud over golfen at gå til. Der findes et utal af forskellige sportsgrene - både holdsport og individuel. Derfor burde det også være muligt for dig at finde en sport, der passer til dit humør, temperament og interesser. Det vigtigste ved sport er, at du synes, at det er fedt og sjovt at dyrke. Der er ingen grund til at bruge penge og tid på det, hvis du aldrig glæder dig til det eller har det godt efter træningen.

 

Pas på i køkkenet

En tredje og sidste ting du bør overveje, når du skal holde formen ved siden af golfen er, hvad du spiser. Den mad du spiser, har en stor betydning for, om du oplever vægttab, tager på eller vokser i muskelmasse. Derfor bør du ikke undervurdere, hvad du foretager dig i køkkenet, og hvad du putter i munden.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk