Hills Golf & Sports Club | Golf.dk

Hills Golf & Sports Club

05/04 - 2017 | Visit Sweden

Nedenstående indhold er sponsoreret af Visit Sweden

I 2014 blev der åbnet for Nye Hills Golf & Sports Club i Göteborg.

Hills Golf & Sports Club er designet af Arthur Hills og Steve Forrest og åbnede i 2004. På det tidspunkt tog banen bogstaveligt pusten fra dem som forsøgte at spille den - ordet Hills beskriver terrænet perfekt. Men efter Europatourspiller Johan Edfors blev aktionær er designet ændret. I 2014 var premieren på fire nye huller, to ombyggede huller, smallere huller og mindre rough nogle steder. I tillæg kom ny backtee på hul 1 og en 1.300 m2 putting green, alt sket på baggrund af Edfors.

- Jeg har altid ment at Hills er en meget god bane, der har potentiale til at blive fantastisk. Den har været for hård for almindelige golfspillere. Nu er det ændret - uden at det er blevet lettere at spille for os tour spillere. Målet er at få placeret Göteborg og Hills på det internationale golfkort samt tiltrække flere mellemliggende spillere, sagde han i en erklæring på klubbens hjemmeside.

Sveriges bedste år i 2017?

Efter reåbningen i sommeren 2014 fortsatte indsatsen for at forbedre banen under vinteren og foråret 2015. Visse ændringer på hullerne 4, 7, 8, 16 og 18 blev udført. Det næste skridt i processen er færdig med renovering af alle 33 grønne bunkers. Mats Sterner, administrerende direktør for Hills Golf & Sports Club, sagde:

- Ændringerne vil bidrage til en forbedret golfoplevelse for dem der besøger os. Visionen er klart at levere Sveriges bedste golfoplevelse i 2017.

Bestil golfophold til Hills Golf & Sports Club

Du har mulighed for at bestille golfophold direkte igennem GolfSverige.dk som tilbyder prisgaranti og dansk kundeservice:

Book golfpakke eller greenfee til Hills Golf & Sports club: http://www.golfsverige.dk/hills-golf-og-sports-club/

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer