Halland | Golf.dk

Foto: Visit Sweden

Halland

29/03 - 2017 | Visit Sweden

Nedenstående indhold er sponsoreret af Visit Sweden

Halland er en anerkendt golfregion med over 20 golfbaner. Uanset på hvilket niveau du spiller på, kan vi garantere, at du finder din personlige favoritbane her. Halland præges af sin lange, enestående kyst, naturen er varieret og spændende, hvilket man kan opleve blandt andet i de mere end 120 naturreservater.

Med 183 huller fordelt på 13 baner bare 10 minutter fra centrum gør Halmstad til Sveriges golfhovedstad. Læg dertil lange hvide sandstrande og smuk natur, og du har en sommerferiedestination af rang!

På bare to timers kørsel fra København finder du en af Sveriges bedste golfområder. Halmstad ligger mellem Helsingborg og Gøteborg på vestkysten i Halland, et perfekt sted til at spille golf det meste af året. Klimaet er mildt, naturen åben og havvinde krydrer livet på fairway.

Hvad siger du til 22 km strand over 40 km kyst? Den mest velkendte strand er Tylösand med sine sanddyner og bløde sandstrand. After beach på Solgården, Tylösand, er en klassiker du ikke må gå glip af. Prøv vind- og kitesurfing ved vestre strand eller lej en kano og padle op i den brusende Nissan å. Shop i det centrale Halmstad hvor det myldrer af hyggelige butikker.

Se kort over et udvalg af Hallands baner og find din tur på GolfSverige.dk: https://www.golfsverige.dk/regioner/halland-halmstad/

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer