Guide til at få råd til golfudstyr | Golf.dk
Foto: Cristina Anne Costello on Unsplash

Guide til at få råd til golfudstyr

17/02 - 2021 | Sponsoreret af Lead Supply

Golf er en sport der begejstrer mange. Om end det er på amatørniveau eller på professionel plan, bruger og nyder mange deres tid på de grønne græsplæner. Men det kan være dyrt at spille golf, da udstyret ikke altid er billigt - specielt ikke hvis det også skal være af god kvalitet. Selvom du måske ikke spiller på professionel plan, er det stadig sjovest at have udstyr der er af god kvalitet og ikke behøver at blive skiftet ud inden for kort tid. Der findes heldigvis forskellige måder hvorpå du kan få råd til noget godt golfudstyr.     


Lån kan være et alternativ - men pas på  

Der findes flere muligheder når man står og mangler penge. Eksempelvis kan man få en kredit ved hjælp af banken eller en finansiel institution, eller også kan du undersøge mulighederne onlin. Man skal dog huske at passe på, særligt med hensyn til kviklån, da renten kan være unødvendigt højt på nogle lån. Sørg for at brug en god sammenligningsside og nærlæs alle detaljer omkring lån, så du ikke optager et lån du kommer til at fortryde - eller som vil koste dig dyrt. Der findes nemlig mange steder hvor lånene kan opholdes mod hinanden, så man kan finde de bedste priser. Mange danskere tøver ofte når det omhandler lån. Der er dog helt normalt og for den gængse dansker at optage lån i løbet af sit liv. Så længe man har et overblik over sin egen økonomi og samtidig har styr på at afdrage løbende, så kan det være en okay løsning. Men igen skal du sørge for at gå efter lån med de laveste renter og gebyrer. Renterne står som sikkerhed for låneudbyderen, hvis nu du ikke kan betale pengene tilbage. Dette er der selvfølgelig ingen som ønsker, og derfor vil det ikke være et problem at optage et lån, så længe man har et økonomisk overblik og afdrager renterne løbende. På trods af skepsissen omkring lån, så kan det være et godt hjælpemiddel og alternativ til dem som ikke har en opsparing. Specielt hvis det omhandler kortvarige lån, ligesom det er tilfældet ved købet af golfudstyr.
 

Lav en opsparing 

Udover et lån vil det selvfølgelig først og fremmest være fornuftigt at lægge et budget og forsøge at spare op til udstyret. Et budget kan indeholde alle dine faste udgifter samt din indkomst per måned. På den måde får du et overblik over om du har eller hvor mange penge du har i overskud hver måned. Herigennem vil du også kunne vurdere hvor mange penge du har råd til at lægge til side, for i sidste ende at kunne købe det perfekte golfudstyr. Det er klart, at jo flere penge du lægger til side, desto hurtigere vil du have råd til at få dit udstyr.  

 

Køb brugt udstyr

En sidste mulighed er at finde og købe udstyret brugt. Fordelen ved dette er, at du kan spare rigtig mange penge og samtidig få noget ordentligt udstyr. Det du dog skal være opmærksom på, er om standen af udstyret stadig er godt eller tilstrækkeligt til den ønskede pris. Dette kan du typisk vurdere ved at tjekke hvor store tegn på slid der er. En anden ting du skal være opmærksom på er også hvilken pris sælgeren forlanger. Sammenlign eventuel nyprisen på udstyret med den pris sælgeren ønsker, og vurdér derudfra om det er en fair pris. I mange tilfælde vil det være muligt at prutte om prisen - men husk at være realistisk. Hvis du sætter prisen for lav kan du både virke uprofessionel og useriøs. Derudover kan der også ofte være mange personer om buddet. Foreslå derfor den bedste pris du kan give og gå ikke for langt over den, medmindre du virkelig mener at udstyret er i top og det derfor kan betale sig. 
Hvis du ønsker at finde udstyret brugt kan du både forsøge dig frem på DBA, GulogGratis, Marketplace på Facebook eller Trendsales. Der er mange muligheder, så det handler bare om at researche indtil man har fundet det rigtige. 

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk