Guide: Sådan finder du det rette kviklån til golfudstyret | Golf.dk

Guide: Sådan finder du det rette kviklån til golfudstyret

21/11 - 2018 | Thomas Aaris Liltorp

Det kan hænde, at man ikke har pengene til at investere i det rette udstyr. På eksempelvis moneylender.dk, kan du sammenligne kviklån med henblik på at udvælge det mest hensigtsmæssige til din privatøkonom.

 

Få overblik over din privatøkonomi inden du tager et kviklån

Der er ofte en masse udstyr, som man kan erhverve sig til de fleste sportsgrene, hvoraf golf helt sikkert er en sportsgren, som kræver en del udstyr, hvis man ønsker at spille med i alle sportens mange facetter. Derfor kan det ganske simpelthen være nødvendigt at tage et kviklån, hvis man ikke har lyst til at begynde “halvt” på at spille golf eller låne vennerne eller venindernes golf udstyr. Dog bør du starte med at danne dig et overblik over din nuværende privatøkonomi. Her kan du afgøre, hvor lang tid det vil tage at spare sammen til det rette golfudstyr. Du kan eventuelt også kigge på, om du betaler til nogle abonnementer/services, som du egentlig ikke bruger i tilstrækkelig grad til, at du gider at betale for disse? Herefter er det op til den enkelte, om vedkommende er indstillet på at spare op eller ønsker at tilegne sig udstyret hurtigere, således vedkommende kan komme igang med at spille.

 

Undersøg priserne på dit udvalgte golfudstyr

Dette er særligt vigtigt, når du skal ud at investere i dyrt udstyr, idet blot 10 % rabat kan gøre en stor forskel. Så når du er på udkig efter din første eller næste kølle fra Callaway eller andre mærker, kan det være en ide at tjekke sammenlingsningssider som pricerunner.dk eller selv fortage din egen lille markedsresearch.

 

Tag et kviklån og kom i gang med at spille

Når du har gjort op med dig selv, om du har lyst til at vente med at spille, indtil du har sparet op til det ønskede golfudstyr, eller om du ønsker at tage et kviklån er, som sagt, op til den enkelte. Det kan dog hertil siges, at det aldrig har været nemmere at overskue lånemarkedet for kviklån. På Moneylender.dk får du præsenteret en lang række kviklån baseret på dine indtastede oplysninger. På denne måde kan du nemt og enkelt udvælge det kviklån som harmonerer med din privatøkonomi og det golfudstyr, som du har interesse i at anskaffe dig. På denne måde kan du hurtigt danne dig et overblik, om kviklån er en mulighed for dig. Et kviklån kan derfor være den rette løsning til dig som virkelig brænder for at komme hurtig igang med at spille.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer