Golfrejse til Sydafrika blandt løver og vilde dyr | Golf.dk

Golfrejse til Sydafrika blandt løver og vilde dyr

29/07 - 2019 | Thomas Aaris Liltorp

Golf side om side med Sydafrikas vilde dyr

Golfrejser Sydafrika giver dig mulighed for at kombinere din golf med safari og vilde dyr. Du får ikke kun mulighed for at golfe i flot natur og et varmt klima, men du kan samtidig kigge på giraffer og elefanter, som vandrer omkring i nærområdet. Du kan både træne dit golfspil gennem selvstændig træning eller forbedre dine evner ved at blive coachet af dygtige golftrænere. Rejser du med NYATI kan du bo i egen eksklusive River Bungalow med direkte udgang til Kruger National Park og elefantfloden Olifants River, så du kan se de vilde dyr, fra du står op til du går i seng. NYATI har desuden deres egen driving range, og du også kan spille på golfbaner, som ligger side om side med de vilde dyr.

 

Kobl af med en safaritur

Hvis du trænger til en pause fra golfbanen, kan du tage på en spændende safaritur i jeep. Kruger National Park er en oplagt destination, da den 21.000m2 store safaripark huser hundredvis af vilde dyr. Der er blandt andet mulighed for at se Afrikas “Big Five”, som er en betegnelse, der dækker over de fem sværeste dyr at fange til fods i Afrika. Løver, leoparder, næsehorn, bøfler og elefanter udgør tilsammen “Big Five”, og de kan alle spottes rundt omkring i parken. Nationalparken kan besøges året rundt, så du behøver ikke tage hensyn til parkens åbningstider, når du planlægger din golfrejse. Du skal blot fokusere på, hvornår det passer dig bedst at tage på golfferie, og så kan du tage et afbræk fra greenen og se på vilde dyr i stedet.

 

Besøg de nærliggende golfoplevelser

Vil du prøve kræfter med andre gofbaner, imens du befinder dig i Sydafrika, er der også masser af muligheder. Du kan for eksempel besøge Sun City, som er en fantastisk golfdestination med to 18-hullers golfbaner, samt Gary Player Golf Course med par 72 skabt af den sydafrikanske legende selv. Gary Player Golf Couse er en af Sydafrikas mest berømte baner, som blandt andet bruges til Nedbank Golf Challenge, og den er en del af European Tour. Med hele 7.000 meter fra back tees er golfbanen en af de længste baner i Sydafrika, og banen byder desuden også på smalle fairways, masser af søer og bunkers, og mange buskadser. Sun City er desuden kendt for sine fantastisk smukke omgivelser, som du har mulighed for at opleve, imens du golfer.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer