Golfhæftet Trophy | Golf.dk

Golfhæftet Trophy

21/06 - 2018 |

Golfhæftet Trophy er Nordens største og mest populære golfturnering. I år er det 9. året i træk som Golfhæftet gennemfør denne spændende og populære turnering.

Sidste år var det 14 000 deltagere og i år regner man med 15000 deltagere i de 136 turneringer som gennemføres.

 

At spille turnering er noget af det sjoveste med golf. Ikke mindst hvis det er en spilleformen som  en morsom og munter form for konkurrence, som for eksempel greensome, stableford hvor man spiller med sin partner, makker eller familiemedlem.

Golfhæftet Trophy er Nordens største og mest værdsatte golfturnering for amatører og i år bliver turneringen gennemført med så mange som 136 delturneringer i Sverige, Danmark, Norge og Spanien.

Delturneringerne spilles kun på Golfhæftets samarbejdsklubber og vi vil at så mange som muligt skal få chancen at arrangere en turnering. Vi håber på endnu flere klubber næste år.

 

På plads i klubben bygger vi en arena op som vi fylder med sjove aktiviteter. Ambitionen er at alle skal føle sig som vindere uanset hvordan selve golfspillet går.

 

Alle kan ikke vinde, men alle kan have det sjovt og få en god oplevelse!

 

Hele arrangementet kantes af flag og skilte som bidrager til en festlig stemning, som gør at deltagerne føler at Golfhæftet Trophy ikke er en almindelig klubturnering.

Golfhæftet Trophy skal opleves som noget specielt i klubben og altid være en happening med gunstart hvor stemningen er i top.

 

Populært med Greensome

Præmiebordet er sikkert en grund til at Golfhæftet Trophy er så populær. Men mange anser at det er selve indramningen og oplevelen omkring turneringen med gunstart og alt, som er anledningen til, at turneringen er så værdsat. Men også spilleformen Greensome.

Golfhæftet Trophy spilles nemlig som en parturnering med greensome, stableford hvor hver spiller har 6 udslag og hvor man som team skal løse opgaven i stedet for at som single-

spiller kun koncentrere sig på sit eget spil.

Så spilleformen er en vigtig ingrediens i Golfhæftet Trophy’s store popularitet. Det er en kombination mellem at folk synes om at spille i par, og at det er en hurtig og sjov spilleform.

At præmiebordet holder meget høj klasse er sikkert også en af grundende til denne turnerings popularitet. Det vindende par fra hver af de 136 delturneringer kvalificerer sig direkte til at spille finale på Bro Hof Slott udenfor Stockholm. Finalen i år kommer at spilles på Sveriges bedste bane nemlig The Stadium Course på Bro Hof Slott den 16. juli.

Der findes en stor glæde omkring finalen og selvom det er konkurrence er alle glade for at være med.

Golfhæftet Trophy er noget helt specielt at spille og kommer man så videre til finalen på Bro. Hof, ja, så får man en helt ekstra ordinær oplevelse. Bare det at få mulighed til at spile Sveriges absolut bedste bane er en gevinst i sig.

 

For at sikre sig en plads i finalen eller få en dejlig turneringsoplevelse, er det stadig 5 muligheder i Danmark:

23 juni i Nivå Gk

24 juni i Skjoldenæsholm – Old Course

30 juni i Sindal GK

1 juli i Hjarbæk Fjord Golfklub

8 juli i Trehøje

 

Turneringerne finder du i Golfbox og alle som er født efter år 2000 er velkommen.

Har du desuden Golfhæftet får du en rabat på startgebyret.

 

Tilmeld dig i dag på dette link:

http://www.golfhaftet.com/dk/trophy/program/

 

Golfhæftet Trophy er parturneringen hvor alle er vindere!

 

 

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk