Golfens Dag | Golf.dk

Golfens Dag

28/03 - 2020 | Henriette Krøyer

Kom og prøv at slå til en golfbold

Golfens Dag blev i år afholdt søndag 21. juni 2020. Golfens Dag er et landsdækkende åbent hus-arrangement, hvor hovedparten af de danske golfklubber slår dørene op og inviterer alle interesserede indenfor. Både børn og voksne er velkomne til at kigge forbi, få en introduktion til spillet, hvor alle på tværs af alder, køn og niveau takket være det særlige handicap-system kan spille mod hinanden.

Det eneste, du skal have med er fornuftige sko og tøj, du kan bevæge dig i.

Det er forskelligt fra golfklub til golfklub, hvad der er på programmet på Golfens Dag. Det kan derfor være en god idé at besøge din lokale golfklubs hjemmeside eller ringe til dem, før du tager til Golfens Dag.

 

Præmier

Dansk Golf Union trækker lod om 3 begyndersæt blandt alle, som på facebook eller Instagram checker ind i en golfklub ved et Golfens Dag arrangement. Derudover har mange klubber lodtrækningspræmier og gode tilbud om medlemskab på dagen.

Vinderne af de tre begyndersæt fra Golfstore kan findes her

 

Spiller du selv golf?

Så tag vennerne med og introducér dem til verdens bedste sport.

 

Se kampagneside og tilmeldingsmuligheder for Golfens Dag 2020 her

 

Tilmeldte klubber til Golfens Dag den 21. juni 2020

View Golfens Dag 2020 21. juni in a full screen map

 • Golf og motion

  Du ved sikkert allerede, at det både er dejligt og sundt at spille golf, men hvor sundt er det egentlig? Er det så sundt, at golfsporten måske kan være den afgørende faktor for, at eksempelvis folk med sukkersyge, kan forbedre deres livskvalitet, og gælder det også for andre patientgrupper?

  Studier viser, at det tager ca. 4,5 time at gå 18 huller, og at det svarer til omkring 11 kilometers gang. En runde golf giver således en samlet forbrænding på omkring 2.000 kcal, og har desuden en god effekt på både hjerte, kredsløb og kolesterol.

  Solen er en af ​​de bedste måder at opsuge D-vitamin på, et vitamin, som mange især i Danmark mangler i deres almindelige kost. Der er behov for D-vitamin, for en række grunde, da det kan øge energi niveauer, forbedre humøret, hjælper calcium absorption, og genererer cellevækst. Samlet set er det et vitamin, der bare gør os bedre tilpads.

  Fordi golfspillere absorberer D-vitamin fra solen, forbedres deres generelle trivsel og hjælper dem med at sove bedre. Undersøgelser viser, at folk, der deltager i regelmæssig fysisk aktivitet og har en ordentlig ernæring, får en søvn med færre afbrydelser. En sund søvn hjælper en persons helbred på en række måder, og golf er en sport, der kan hjælpe dig med at få en bedre nattesøvn.

  Men hvorfor spille golf, og ikke bare gå sig en rask tur? Os der spiller golf kender godt svaret. Golf kan nemlig noget specielt. Når man spiller golf, indgår man i et socialt fællesskab, og netop den parameter er afgørende, når det eksempelvis drejer sig om at ændre livsstil og vaner. Det gøres nemlig bedst sammen med andre, og her kan golf tilbyde sin målgruppe noget, som få andre idrætsgrene kan.

 • Golf og vennerne

  Golf giver muligheden for at møde nye mennesker med samme interesse og skaber stærke bånd og nye venskaber. Der er et åbent fælleskab i de mange klubber og det er nemt at falde i snak med folk på banen om de forskellige elementer af golfspillet. Du er også velkommen til at tag din ven, kollega eller dit familie medlem med til Golfens Dag, og kom også gerne som en hel gruppe.

  Golf er en social sport, som kan spilles på tværs af køn, alder og niveau.

  Det er golfens helt unikke handicapsystem, der giver golfspilleren et antal ekstra slag på banen afhængig af golfspillerens niveau, som gør det muligt, at alle kan spille mod og med alle. Du behøver derfor ikke lede efter en ligeværdig partner, du kan spille med. Du kan både tage din 10-årige søn og din mor på 65 med, og I vil alle få en god golfoplevelse og ophold i den smukke danske natur.

 • Udstyr og tøj

  Golfens Dag handler ikke om stil, glamour eller dresscode. Derfor skal du heller ikke bekymre dig om, hvad du skal have på. Tag noget behageligt tøj på samt fornuftigt fodtøj - mere skal der ikke til. Du skal heller ikke bekymre dig om hverken driver, putter eller jern.

  På Golfens Dag kan du låne det nødvendige golfudstyr af din lokale golfklub. Du er naturligvis velkommen til at medbringe eget eller lånt udstyr, hvis du har lyst til og mulighed for det.

  Her er en lille illustration over, hvad en erfaren golfspiller kunne have med sig i sin golftbag.

  • Forskellige køller; jern driver og putter

  • Golfbolde

  • Pitchfork

  • Tees

  • Score card

  • Golfsko

Hvis du oplever at hjemmesiden er langsommere end normalt, tryk HER for at slette alle cookies fra golf.dk