Golf på tur | Golf.dk

Golf på tur

24/09 - 2018 | Thomas Aaris Liltorp

Golf er en herlig sport, hvor alle kan være med uanset alder og niveau. Derfor er det en gang imellem rigtig hyggeligt at tage afsted med familie, venner eller alene og prøve andre græsgange for en stund.

 

Prøv andre golfbaner

Der er rig mulighed, hvis du ønsker at prøve andre golfbaner i Danmark. Der findes knap 200 baner rundt omkring i landet. Hver golfklub informerer om antal baner, sværhedsgrad, banelængder og meget andet, som kan interessere dig. Nogle golfbaner ligger i skov, medens andre er placeret ud over åbne, ofte kuperede landskaber. Der er også nogle flotte baner / links langs kysten. I det hele taget kan du vælge og vrage imellem udfordringer samt flotte udsigter. Der er aldrig langt fra den ene golfbane til den næste, så du kan godt nå at spille flere baner på kort tid. Blot book i god tid, så du ikke kommer forgæves fordi der måske lige var en herreturnering i gang, eller det er en populær bane.

 

Overnatningssteder og golfresort

Når man har lyst til at spille på andre golfbaner, så er det oplagt og hyggeligt at lave en tur ud af det. Komme lidt væk fra dagligdagens trummerum. Opleve andre udsyn, få nye indtryk, se andre fairways og sludre med andre golfentusiaster. Spise noget rigtig god mad, lavet af dygtige kokke. Sove som en drøm i komfortable senge, ligesom dem fra Sleepzone.dk. Ofte er der tilknyttet overnatningsmulighed til golfklubberne eller også har de en aftale med et nærliggende hotel, kro, bed and breakfast, vandrehjem eller lignende. Man kan som regel få nogle gode tilbud på et samlet ophold med golf, restaurantbesøg og overnatning. Der findes ligeledes en del golfresorts, hvor man kan bo i hytter eller lejligheder, som ligger et stenkast fra golfbanerne. Bekvemt for alle. Især hvis man ikke lige har lyst til at spille golf en dag, så er der tit mulighed for andre aktiviteter i løbet af dagen for både voksne og børn, så ingen keder sig. Der er flere steder, hvor man kan kombinere sin golfferie med en pragtfuld omgang wellness. Så kan det næsten ikke blive bedre, hvis man bare ønsker selvforkælelse. Rejser I flere sammen, så er der noget for enhver smag og behov.

 

God tur

Der er mange golfbaner i Danmark og der er ikke langt imellem. Derfor er der heller ikke langt til andre seværdigheder, hvilke kan være spændende at opleve, når man nu er på de kanter. Ha’ nogle gode golfrunde og oplevelser rundt i Danmark.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer