Golf og Go’Nat | Golf.dk
Falster Golfklub
Falster Golfklub
Golfklubben Storstrømmen
Golfklubben Storstrømmen
Halsted Kloster Golfklub
Halsted Kloster Golfklub
Maribo Sø Golfklub
Maribo Sø Golfklub
Marienlyst Golfklub
Marienlyst Golfkub

Golf og Go’Nat

12/07 - 2018 | Sponsoreret indhold

Indholdet i denne artikel er sponsoreret af Visit Lolland-Falster

Er du bidt af en gal golfspiller, og har du mod på at se nogle af Danmarks skønneste golfbaner? Så er dette helt sikkert noget for dig. Med Golf & Go’Nat får du muligheden for at spille golf på flere forskellige baner, overnatte på et udvalg af hoteller og ikke mindst se en landsdel, du måske ikke kender meget til.

Her har du chancen for at kombinere din passion for golf med en skøn miniferie på Lolland-Falster. Tag en runde efter morgenmaden, brug eftermiddagen på at se de mange skønne steder, du finder på Lolland-Falster og spender noget kvalitetstid med de mennesker, der betyder mest for dig.

Har du nogensinde set skulptur monumentet Dodekalitten, mens du har ladet blikket vandre over Smålandsfarvandet med Fejø og Femø i horisonten? Eller har du vandret rundt i de snævre gader i Nysted, på vej mod lystbådehavnen til en gammeldags med tre kugler? På Lolland-Falster finder du det hele – besøg Galleri Arleth og se banebrydende smykkekunst, eller slå et smut forbi Maribo Domkirke og drik en kold øl, mens du nyder den idylliske udsigt over Maribosøerne.

Hvis et par dage med golf og sightseeing og et par nætter på et skønt hotel eller B&B lyder som noget for dig, så er det bare at sige: Golf & Go’Nat på Lolland-Falster.

Få mere inspiration til Golf & Go’Nat her: https://www.visitlolland-falster.dk/lolland-falster/golfophold-paa-lolland-falster

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer