Gode tips til opbevaring af dine golfkøller | Golf.dk

Gode tips til opbevaring af dine golfkøller

18/09 - 2018 | Thomas Aaris Liltorp

Golf er en udstyrssport

Ud over at være alle disse ting, så er golf også en udstyrssport. Det er fedt, for det er sjovt at prøve nye køller og købe dem. Men det er samtidig også dette aspekt af sporten, som for nogen godt kan udgøre et problem. For golfkøllerne fylder, og hvor skal de så stå? Hvis man som den eneste i hjemmet spiller golf, så er det langt fra sikkert, at resten af familien er enige i, at golfkøllerne skal stå midt i stuen eller køkkenet og fylde. Selv synes man måske ikke at de kan stå uden for i skuret, fordi det er dårligt for dem.

Tænk i alternative former for opbevaring

Men hvor golfkøllerne skal stå behøver ikke at være et problem, for man skal egentlig bare finde andre og alternative måder at opbevare dem på. Golfkøllerne kan nemlig sagtens være i hjemmet, de behøver bare ikke at stå fremme. Det vigtige er at finde en måde at opbevare udstyret på, så det på en gang er beskyttet og tørt, og samtidig ikke fylder i billedet derhjemme. Det kommer der to tips til nedenfor.

Kombinér komfort og opbevaring

En løsningstype er at købe en rigtig lækker sofa. Det lyder måske en smule mærkeligt, men der er en rigtig god grund til, at dette er det første forslag. For man kan nemlig få nogle rigtig smarte sofaer med opbevaring, hvor man godt kan finde plads til golfkøllerne. Klik her for at se et udvalg. Det fede ved denne løsning er, at man ikke bare finde et sted at have golfkøllerne – man tilføjer også et super lækkert møbel til sit hjem. Enhver kan jo bruge en sofa, og måske trænger den gamle endda til at blive skiftet ud.

Køb en boks til under sengen

Denne her er en klassiker, som man faktisk ofte ser hos unge, som lige er flyttet ud og ikke har særlig meget plads. Men bokse til opbevaring som kan køres ind og ud under sengen er faktisk utrolig smarte – lige meget hvor gammel man er. Besøg siden her for at se en seng hvor du kan have en sådan kasse under. Det eneste man her skal huske på, er at købe en boks eller en kasse, som kan rumme alle ens golfkøller. Her kan man roligt lægge dem under sengen det meste af ugen, og så trække dem frem når man skal ud og svinge dem.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer