Gode tips til afkobling | Golf.dk

Gode tips til afkobling

20/04 - 2020 |

Aktiv underholdning

Det kan faktisk være rart med lidt aktiv underholdning når man skal slappe af, og ikke bare underholdning som kræver at man er helt passiv – for eksempel at se flow fjernsyn. Det at aktivt vælge hvordan man vil underholdes, bedrer tit kvaliteten på underholdningen. Det kan være når man for eksempel spiller spil. At spille spil er en god afkobling for mange, der kræver at man er aktiv, men samtidig kan slappe af og tænke på noget helt, helt andet end hverdagens stres og mas.  Mesterbold påstår at betting også er noget der kan gøre kedelige aftener meget sjovere, meget hurtigt. Det kan for eksempel ske gennem populære tjenester som Unibet. Mange danskere finder det også meget afstressede at sætte sig foran computeren og spille et spil, eller læne sig tilbage i sofaen og starte sin Playstation.

 

Streaming

Der er også mange der bruger et utal timer på streaming af film og tv-serier. Dette har nærmest udkonkurreret flow tv og giver brugeren meget mere magt og bestemmelse over hvad man vil se. Det kræver også at man er mere aktiv end hvis man bare tænder for tv’et.
Dette kan blive lidt for kedeligt for mange, og da er det at spil og betting bliver en god form for underholdning. Der er også mange der synes det er sjovere at streame og binge-watche gode tv-serier end at skulle se mere eller mindre tilfældige tv-programmer i fjernsynet med reklamepauser. Vi har begyndt at konsumere underholdning på en helt anden måde efter streaming bogstaveligt talt kom ind i billedet.  Streaming gør brugeren ansvarlig for sin egen underholdning og det lægger op til mere aktive valg end flow tv gør. Det er også en fordel at man kan tage streaming med sig uanset hvor man befinder sig. At følge med i serier sammen er en social aktivitet i sig selv, selv om man ikke ser det sammen. Vores vaner har ændret sig meget i forhold til underholdning, men at vi bruger det som en form for afkobling, har ikke ændret sig. Dette gælder for både betting, spil og streaming. Vi konsumerer for at koble af, blive underholdt og tænke på noget helt andet. En digital verden har altså ført meget godt med sig når det kommer til underholdning. Vi er simpelthen omgivet af underholdning næsten hele døgnet, den eneste tid vi ikke bliver direkte underholdt er når vi sover – medmindre vi har meget sjove drømme, selvfølgelig. Vi har også et meget stort underholdingsbehov. Vi er ikke vant til at kede os, og det er derfor spil og betting der kan give et lille adrenalinkick, er blevet så populært.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk