Gør sporten grønnere | Golf.dk

Gør sporten grønnere

21/05 - 2019 | Thomas Aaris Liltorp

Stadigt flere aspekter af det danske samfund begynder i stigende grad at tage stilling til miljøet. Derfor begynder man mange steder at finde på bæredygtige og miljøvenlige løsninger til forskellige slags aktiviteter. Dette gælder naturligvis også for sportens verden, hvor man indenfor golf de seneste år er begyndt at tænke meget mere på at have miljøvenlige baner, anlæg og bolde. Alt sammen til ære for vores planet. Men hvorfor ikke også sørge for, at du på vej til din yndlings sportsgren sætter et grønt aftryk på miljøet? Læs med her for at finde ud af, om en hybridbil fra Kia vil passe dig og dine behov.

 

Hvad er en hybridbil?

Mange har kun sparsomme erfaringer vedrørende hybridbiler og kan derfor blive skræmt ved tanken om denne biltype. Men der er ingen grund til dét, hybridbiler er nemlig ganske enkle at forstå. Selve ordet “hybrid” vidner om, at der for disse biler er tale om en sammensmeltning mellem forskellige komponenter. Det betyder i praksis, at bilerne er designet til at køre længere per liter benzin. Derfor gør de brug af både en el- og benzinmotor, der er designet specielt til at kunne skabe den mest effektfulde fremdrift. Det helt essentielle ved elbiler er desuden, at de ikke gør brug af opladning på samme måde som elbiler. I stedet gør hybridbilerne brug af to forskellige slags batterier, der leverer strøm til bilens elektroniske- og hybridkomponenter. Dermed skal du ikke bekymre dig om at være afhængig af ladestationer, når du skal ud på en længere køretur.

 

Tættere på fremtiden

Med en KIA Niro hybridbil vil du være ét skridt tættere på fremtidens løsninger inden for køretøjer. Med bilen får du det bedste fra to verdener: en miljøvenlig bil, der laver store besparelser på CO2-emissionerne, mens den selvfølgelig også giver dig en exceptionel køreoplevelse og lækkert, nyt design. Hybridbilen åbner desuden også op for flere muligheder. Du kan selv vælge imellem en plug-in bil eller en almindelig hybridbil alt efter, hvilke behov og præferencer du har. Sådan kan du selv vælge, om bilen skal lades op via ladestik eller gennem dens egen motor brændselscelle. Sådan vil du altid være forsikret i at have forskellige muligheder og adaptivitet alt afhængigt af, hvilke egenskaber du efterspørger af dit køretøj.


 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer