Forlæng sommeren og drop den danske vinter ... | Golf.dk

Forlæng sommeren og drop den danske vinter ...

11/09 - 2019 |

Det perfekte vejr til enhver aktivitet

Selvom solen skruer ned for varmen og køligere nætter trænger sig på, kan du indenfor få timer vandre ind på en golfbane i topklasse, solbade på en uspoleret Middelhavsstrand, synke ned i en afslappende spa og udforske antikke, romerske ruiner. Lige nu er det perfekte tidspunkt at rejse sydpå til Tunesien, hvor dagene er lange, og temperaturen bliver på den varme side af 23 grader indtil slutningen af november. Vent ikke til næste sommer, men kom og spil nogle runder, hvor sommeren er længere! Hvis du holder af mere sol, vil du elske Tunesien! Uanset om du spiller på en af Tunesiens mange smaragdgrønne golfbaner, besøger en luksuriøs spa med de nyeste wellness-behandlinger eller dykker over et uspoleret koralrev, vil du sætte pris på solen og den varme havbrise.

 

Hvis du kan lide at udforske, vil du elske Tunesien

Ikke langt fra den fantastiske kystlinje afslører landet flere af sine fortryllende hemmeligheder - uden turistskarer og tyngende varme. Hvidkalkede paladser, labyrintiske basarer, fredfyldte landsbyer og muromkransede medinaer er den perfekte baggrund for delbare feriebilleder, der vil gøre de derhjemme misundelige. Længere væk fra alfarvej venter antikke, arkæologiske skatte på at blive udforsket, mens ørkenudsigter flimrer blødt under en skøn Sahara-sol. På denne tid af året er et ørkeneventyr endnu mere indbydende. Holder du af at udforske spændende steder? Du vil elske Tunesien!

 

Vælg mellem adskillige golfbaner i verdensklasse

 

Tabarka Golf Course, Tabarka

Denne fantastiske golfklub på en klippetop betragtes som en af de bedste i Tunesien, ideelt beliggende mellem havet og skoven. Den varierede, 18-hullers golfbane, der var vært for Kelly Classic, tilbyder både parkland og links-huller.

 

Residence Golf Course, Gammarth
Dette er en af de smukkeste og mest udfordrende 18-hullers golfbaner ved Middelhavet, designet af Robert Trent Jones II. Den er anlagt i hjertet af et naturreservat og vinder på sine kringlede fairways gennem skiftende landskaber og vandforhindringer.

 

Carthage Golf Course

Denne kompakte 18-hullers bane blev grundlagt i 1927 og renoveret i 1991, så den nu tilbyder en blanding af korte par 3- og 4-huller med fairways, der slynger sig mellem skyggefulde eukalyptustræer og velholdte greens. Den ligger kun 20 minutter fra banen The Residence.

 

Golf Citrus, Hammamet

Denne 45-hullers Ronald Fream-designede bane omkring syv smukke søer udnytter landskabet fuldt ud, fra bølgende olivenlunde til stejle skovbakker - ideel for spillere på alle niveauer. 

 

Yasmine Golf Club, Hammamet

Den 18-hullers mesterskabsbane, der åbnede i 1991, er også designet af Ronald Fream og er karakteristisk for hans unikke stil. Den kan prale af store greens, velplacerede bunkere, kreativ brug af vandforhindringer og et fremragende klubhus.

 

El Kantaoui Golf Course, Port El Kantaoui

Golfbanen har et velfortjent ry som vært for PGA-turneringen og er beliggende mellem havet og de fjerne bjerge. De to 18-hullers baner med hvide sandbunkere og kunstige søer inviterer med sine smukke fairways indrammet af århundreder gamle oliventræer.

 

Golf Palm Links, Monastir

Denne mesterskabsbane i skotsk links-stil af Chris Pitman tilbyder mere end en behagelig havbrise. 18-hullersbanen ikke langt fra byen Skanes har mange farer, herunder 73 bunkere, fire søer, palmer og andre naturlige forhindringer.
 

Flamingo Golf Course, Monastir

Med en 360° udsigt og beliggenhed ved stranden med udsigt over Monastirs flodmunding er tees, greens og godt skrånende fairways på denne par 72, 18-hullers mesterskabsbane blandt de fineste i Tunesien.

 

Djerba Golf Club, Djerba Island

Fantastisk vejr, en idyllisk beliggenhed og tre 9-hullers baner gør denne golfklub til et ægte must. Den britiske arkitekt Martin Hawtree har klogt kombineret tre 9-hullers baner, så golfspillere med alle evner kan spille forskellige 18-hullers kombinationer.

 

Golf Oasis, Tozeur

Denne Ronald Fream-designede 18-hullers par 72-bane er lige så robust og spændende som dens storslåede beliggenhed i ørkenen - en af de smukkeste baner, du nogensinde vil spille på. Med dybe kløfter, store klippefremspring og tre søer er det også en af de mest udfordrende.

 

Tunesien - mere end bare golf

På en vinter-golftur i Tunesien vågner du næsten garanteret op til solskin, da vejret tilbyder golfspil året rundt. Tunesien byder imidlertid på meget mere end bare fantastiske golfbaner. Før eller efter at have spillet en runde, kan du blive forkælet i en spa med Thalassoterapi, dyrke din foretrukne vandsport eller bare slappe af på nogle af Middelhavets bedste strande. Selv de ivrigste golfspillere vil synes, at udflugter til gamle romerske ruiner eller en nat under stjernerne i ørkenen i et luksuriøst beduintelt er uimodståelig.

 

Og, selv i november kan du nyde lange solskinsdage og spille golf i temperaturer på omkring 23 grader – det perfekte vejr til et par runder på golfbaner i topklasse eller en ørkensafari til en romersk ruin eller to.

 

Hvis du holder af at spille golf uden at flyve langt, vil du elske Tunesien. Bestil din rejse nu

 

www.almena.dk/golfbaner-i-tunesien

www.detur.dk/golf-rejser/tunesien

www.bravotours.dk/golf/rejsemal/tunesien/

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer