Find de bedste odds på golf | Golf.dk

Find de bedste odds på golf

23/02 - 2021 | Sponsoreret indhold

Golf er en stor sport på verdensplan, og den fylder da også en del her i Danmark. Det hjælper naturligvis, at vi har mange dygtige danske golfspillere, som konkurrerer på højeste niveau rundt omkring i verden.

Danske sportsfans har da også rig mulighed for at følge verdenseliten på tv. Her vises der hver måned store turneringer fra hele verden, hvor man kan se verdens bedste folde sig ud på eksempelvis Europa- eller PGA Touren. 

Golfsportens store tilstedeværelse på den danske sportsscene taget i betragtning er det da heller ingen overraskelse, at man hos bookmakerne på det danske marked også finder en del odds på golf.

Her vil være noget for enhver smag. Det gælder, hvad end man ønsker at spille på de prestigiøse Majors, eller om man vil spille på eksempelvis Europatouren, hvor vi naturligvis finder flere af de store danske aktører.

Det første man skal gøre, når man skal oddse på golf er naturligvis at finde sig en bookmaker. Først og fremmest skal man sikre sig, at denne har licens i Danmark. Det gør man ved at se efter Spillemyndighedens logo. Dette garanterer nemlig, at man ser sikret ordentlige vilkår, samt at ens gevinster vil være skattefrie.

Når man så har valgt den bookmaker, som passer bedst til ens egne behov, handler det om, at komme i gang med at oddse på golf. Odds på golf er lidt anderledes i forhold til eksempelvis fodbold eller håndbold.

En af årsagerne til dette er, at en golfturnering som bekendt ofte vil vare fire dage. I løbet af disse vil der ikke overraskende ofte ske ændringer med hensyn til, hvem der er med fremme. Det gør, at man skal have et par specifikke ting med i sine overvejelser, når man skal oddse på golf.

Man skal for det første foretage sin research omkring banen, hvorpå turneringen spilles herunder hvilke spillere, som denne eventuelt måtte favorisere. Der kan også være andre forhold som vind og vejr, der gør, at en specifik spiller kan antages at have særligt gode vilkår.

Anden ting, som gør golf specielt, er de mange deltagere. De gør, at det kan være svært at ramme vinderen, hvis man blot satser på én vinderkandidat. Derfor vælger mange at satse på mere end en hest, når de oddser på golf. Hvis man kun ønsker at spille på én specifik spiller vil man ofte kunne finde en stribe specialvæddemål på denne.

Duelspil er også store, når det kommer til golf. Disse er oplagte, da man således kan skære feltet ned til blot to eller tre kandidater. Dermed har man selvsagt også en betydeligt større chance for at ramme rigtigt.

Live betting er også en vigtig faktor, når det kommer til golf. Hvis ens favorit giver lavt odds, kan man håbe, at han ikke er blandt de bedste i løbet af den første dag eller to. Dette vil naturligvis medføre, at oddset på denne spiller vil stige, og dermed ender man altså med at få højere odds end det oprindelige.

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk